LIVET...

Interior

er best ute!

Ingenting er vel bedre enn livet utendørs! Det være turer i fjell og fjøre, og den utrolig vakre naturen vi omgir oss i. Veldig glad i å bruke de fine tur-områdene vi har i nærmiljøet. Og det har vi fått gjort litt av i sommer. Selv om vi aldri rekker over så mange turer som vi skulle ønske, så har det hvertfall blitt noen. Tenkte å lage et eget innlegg om noen av turene senere.

or meg er det også viktig med trivsel utendørs hjemme. I år har vi prioritert å komme litt mer iorden både på den ene og andre uteplassen. Det synest jeg er skikkelig kjekt! Tror det er flere her i hus som også er glad for det! Den nyeste uteplassen vår har dere jo allerede sett litt bilder av. Her ser dere en liten veranda vi har, med utgang fra stuen. Her er mannen nettopp ferdig å legge nytt dekke. Kjiper`n å måtte bytte ut dette allerede etter 3 år. VI valgte faktisk vedlikeholdsfritt terrassedekke (trodde vi) da vi bygget hus. Så feil kan man ta! Det var rett og slett helt ødelagt..! Så da hadde vi ikke annet valg enn å legge nytt. Etter vi la Møre royalimpregnert terrassebord på den nye uteplassen, fant vi ut at vi ville ha det samme her. Var litt spent, siden vi likte så godt fargen på det "vedlikeholdsfrie" vi hadde før... Men ble heldigvis veldig fornøyd med resultatet! Neste prosjekt her nå, er trapp opp til takterrassen. Hurraaa! Så ting skjer.


Og idag kom jeg faktisk hjem fra jobb til ferdig-montert garasjeport! Det er nesten ikke til å tro..! Og den er så fin! VI har hatt en veldig uferdig garasje altfor lenge... Men nå ser vi faktik en ende i det! Og det er sååå digg! Alt henger liksom litt sammen på baksiden av huset vårt, så det skal bli kjempe deilig å få ferdgstillt dette etterhvert.

Nå er natt her! Straffer seg med en fineværsdag som vi hadde igår.. Har vært helt utslått av allergi idag! Nå høljer det forøvrig ned, så da retter det seg vel fort igjen.. Håper jeg! God natta ✨


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer