LEVI´S

Interior

kidsroom

Jeg er veldig glad i å innrede barnerom, og forandrer stadig vekk litt på rommene til gutta. Nå har det blitt litt små forandringer på Levi sitt.rom. Han synest det er veldig gøy når jeg shiner og styler rommet hans. Bare så synd det varer i max en dag! Hehe... Men sånn er det med barnerommene her i hus. Klart de må få leke og styre sånn de ønsker. Bare synd at han synest det er så kjedlig å rydde! "Ej e so sliiiten, mamma" er standard kommentar når jeg ber ham rydde på rommet.

I desse sommerdager er det mye overnatting på guttene, så da er det en natt på Levi sitt rom og en natt på Kasper sitt rom. Og de er aldri så flinke og leke sammen som etter de har lagt seg! Kan ikke skjønne det der?! Da er de så enige som aldri før! Så nå har de køyet her på Levi sitt rom, men jeg hører fortsatt de leker. En bitteliten stund til så må det bli natt!

x


Det meste av interiør til barnerommene finner jeg faktisk hos Minikids . Anbefaler deg en tur innom den fine nettbutikken deres!

Her har vi faktisk ingen planer for kvelden, så spørst om det blir et aldri så lite "Prison Break" maraton?! Ble fort litt hektet kan man vell si? Spennendeee!!

Ha en fin lørdagskveld ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer