KIDS ROOM INSPIRATION

Interior, KidsContains affiliate links

baby mika

Jeg planlegger nytt barnerom, en liten del hvertfall. Mika sover fortsatt på samme rom som oss, i manko på nok soverom i huset. Men føler det er på høy tid han får sin egen plass, så nå har vi gjort om på kontoret, så han skal få sin egen krok der. Så da er jeg gått igang med planleggingen Og det er jo såå gøy! Har trålet litt nettet og funnet masse fint, så tenkte jeg kunne dele litt inspirasjon med dere. LIker så godt de grønne, sjøgrønne, petroleumsfargene, kombinert med grått og litt treverk.

Gleder meg til å "få igjen" soverommet vårt, og få ordnet litt der igjen også! Der har det vært relativt fullt siden Mika kom til verden, for å si det sånn. Så det har ikke blitt prioritert. Så nå blir det ekstra gøy å ta tak i det! Koser meg med masse fin inspirasjon både i magasiner, på instagram og pinteresert.

Tenkte å tipse dere om min favoritt barnebutikk, som er www.minikids.no. De har et enormt stort utvalg av fine leker og interiør til de små! De fleste av tingene over her, finner du faktisk hos dem.

Håper du også kan finne litt inspirasjon!


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer