Julegavetips

Lifestyle, Style

med rabattkode

//annonse

Lurer du på hva du skal kjøpe din kjære til jul? Kanskje kan dette vær et gavetips?

Jeg er veldig svak for klokker selv, og kan nesten ikke få nok! Synes det er så kjekt å å variere, alt etter dagsform og hva som måtte passe. Her kan dere se et lite utvalg av mine favoritter fra Daniel Wellington.

På bildet over ser dere Classic Petite Ashfield str. 32mm, med matchende cuff. Cuffs`a bruker jeg faktisk daglig, enten i rosé eller sølv, eller begge to sammen. Under ser dere samme varianten, bare i fargen Melrose.

Synes herrevarianten også er veldig klassisk og fin. Her fikk mannen ny klokke i farsdagsgave. Den kan du se på bildene under her. Modellen heter Classic Black St. Mawes, og uret er 40mm. Damemodellen under heter Classic Petite Durham, og er den minste i sortimentet, på 28mm. Den har jeg faktisk blitt veldig glad i! Jeg som alltid har foretrukket store klokker.

Jeg er så heldig å få gi mine følgere en rabattkode hos Daniel Wellington.

Om du går inn her , og finner din favoritt, kan du bruke rabattkoden:

ingerlise15

Den gir deg -15% på hele kjøpet!

Håper dette kunne falle i smak!

Nyt siste rest av 1.advent folkens 🌟

Her står det handballkamp på programmet, etterfølgt av Farmen. Vi har startet kakebakingen idag, så da kan vi vell ta en velfortjent tv-kveld, eller? Før vi gjør oss klar for en hektisk uke med jobb, julefester og tilhørende juleforberedelser.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer