Jul i hjemmet

Tenkte å vise dere litt mer av mitt julepyntede hjem. Regner med de aller fleste er igang nå. Og personlig synes jeg det er kjempe kjekt å se hvordan andre pynter. Blir veldig inspirert denne tiden, og endrer stadig litt på ting her hjemme.

Det går jo mye i natur jul hjemme hos oss, med en touch av gull og sort. Men som jeg nevnte i et tidligere innlegg, valgte jeg i år å komplimentere med litt burgunder. Det synes jeg ble veldig lunt og fint, og jeg trives veldig godt med det. Synes det er så mye koseligere å komme hjem fra jobb nå om dagen, da det er så mye lys man kan tenne. Både stjerner, adventskalender og lyslenker. I tillegg til levende lys selvfølgelig. Det er så stemningsfullt og fint.

Pledd og puter er også viktige stemningsskapere. Tepper skaper veldig fine soner i hjemmet, og jeg fant meg endelig et fra Kremmerhuset , som jeg syntes passet i dette hjørnet på stua. De taktile overflatene gjør seg ikke bare bra på bilder, men de skaper et mye hyggeligere hjem. Kremmerhuset har også et veldig stort utvalg i flotte puter, og du kan se noen av dem på bildene mine, Om du er ute etter noe nytt til jul, anbefaler jeg deg virkelig å sjekke ut den flotte julebutikken deres.

En aldri så liten julegran er kommet i hus, pyntet med fine julekuler, også fra Kremmerhuset. Det ekte juletreet kommer ikke inn før nærmere jul. Så da synes jeg dette var veldig koselig. Og julekuler med og uten lys finne du mange steder hjemme hos meg. I fare for å gjenta meg selv... Men jeg elsker å pynte med julekuler!

Er så glad i denne koppen i gull! Tror det må noen flere sånne på ønskelista til jul. De kan endatil haes i oppvaskmaskinen. Og fargekombinajsonen på putene synes jeg står veldig fint til sofa`en.

Kjenner vi gleder oss veldig til jul, men vi koser oss også veldig i forjulen -selv om det blir litt stress i hverdagen for å rekke over alt man skal før selve julen slår inn. Julebord, julemusikk, baking, jule avslutninger og konserter gir hvertfall meg julestemning. Og så elsker jeg lukten av jul -juletre og granbar, eukalyptus og juleblomster som amaryllis, svibler, juleroser og hvite tulipaner. Og sist men ikke minst -gløgg! Både lukter og smaker jul. Ahhh.. Det er en veldig, veldig fin tid nå!

Men dette er selvfølgelig ikke julen for alle.. Og det må man huske på... For mange er det en veldig tung og vanskelig tid. Så min oppfording til deg er å være raus, inkluder og spre glede og kjærlighet rundt deg ❤

Klem 😘

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Linnhege
Linnhege,
nydelig 😊
nouw.com/linnhege
Interiormamma
Interiormamma,
Så utrolig fint!
nouw.com/interiormamma
Interiormamma
Interiormamma,
Så utrolig fint!
nouw.com/interiormamma
Interiormamma
Interiormamma,
Petrushka
Petrushka,
Snyggt❤️
nouw.com/petrushka
ronny,
Veldig stilig peis.. er det noe varme ifra den?
www.ledonline.no
Ingajohansson
Ingajohansson,