Jeg kommer på TV!

Interior, Everyday life, Lifestyle

Etter noen veldig hektiske uker, har jeg idag rukket å lande aldri så lite!

Her har det vært veldig varierte arbeidsdager senere tid, og jeg har bl.a spilt inn TV. For noen uker siden fikk jeg nemlig telefon fra NRK, som ønsket å ha meg med i et juleprogram som skal vises nå i adventsiden. Og for meg er det fortsatt uvirkelig at jeg faktisk fikk denne telefonen. Men sååå stas!! Jeg er jo veldig, veldig glad i julen -så å få spørsmål om å bli med i et juleprogram var veldig spesielt for meg.

Så i år kom julen veldig tidlig til Leinebakkane. Jeg hadde besøk av NRK her hjemme forrige uke, De ønsket å filme julen vår, og litt av våre tradisjoner. Fikk med meg pappa til Hovden, for å hugge juletre ekstra tidlig i år. For det er nemlig noe av det viktigste for meg med julen, det å ha ekte juletre. Og det må være edelgran. I år tror jeg faktisk vi fant den fineste noensinne! Og det var såå koselig å ta denne turen. Ungene synes det var kjempe gøy å få pynte juletre, litt overraskende tidlig -vel og merke. Men det var akkurat like stas som det bruker å være.

Innspillingen skjedde i Teaterfabrikken sine lokaler. Fantastisk location for dette. Antrekket for anledningen er en dress av Veronica B. Vallenes. Norsk Deign, som du finner hos Style by Helen.

Litt rart var det å plukke pynten ned igjen fra treet, og ta ut igjen juletreet... Men for meg er juletradisjonene veldig viktig, så å sette inn juletre i midten på november føltes litt rart. Så det skal frem igjen til 17.desember.

Innpilling i studio var det også, da jeg skal være gjest i selve programmet. Dette var jeg veldig spent på, siden det er litt utenfor min komfortsone. Men det var kjempe gøy, og jeg tror jeg greidde å slappe greit av.

Resultatet av innspillingene kan du se på NRK1 1.søndag (2.desember) i advent,kl. 22.35. Programmet heter "Advent"


Over ser du borddekkingen jeg gjorde til jeg fikk besøk av NRK. Mye naturelementer, med en liten touch burgunder -som vi kommer til å se en del av denne julen.


Da skal jeg på julebord med jobb gjengen min! Det gledes veldig til kvalitetstid med dem!

Ønsker deg en kjempe fin kveld!

Klem ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Marteklanderud
Marteklanderud,
Gleder meg til å se! God helg og NYT den 😊 Klem
nouw.com/marteklanderud
Ingerliselille
Ingerliselille,
Så kjekt at du vil se programmet =) Takk takk !
nouw.com/ingerliselille
Wolmerhousedecor
Wolmerhousedecor,
Så gøy😁 og så utrolig lekkert dekketbord!
Det blir spennende og følge med ❤️
nouw.com/wolmerhousedecor
Ingerliselille
Ingerliselille,
Takk for det <3 Så kjekt du vil se!
nouw.com/ingerliselille
hania
hania,
Så gøy! Kos deg masse <3
nouw.com/hania
Ingerliselille
Ingerliselille,
Veldig stas ja! tusen takk <3
nouw.com/ingerliselille