IT´S THE SMALL THINGS

Kids

favorites

Et lite glimt fra helgen, da jeg og desse to var på en aldri så liten rånetur, i solskinnet. Såå deilig!

I en travel hverdag, som trebarns-mamma, er det fort gjort å glemme å nyte desse små øyeblikkene! Stort sett har jeg med meg alle tre når vi er ute på tur, og da er det ganske hektisk. Mye som skal organiseres før man kommer seg avgårde...alltid ute i siste liten..., en eller flere som skal holdes våken i bilen (noe som ofte fører til litt sure miner), alltid noe som skal rekkes og ja...! Med 3 små blir det også en del krangling og uenighet desverre, men det er vel en del av det man kaller søskenkjærlighet.......? Og det blir ikke bedre av at mamma er stresset! Tipper de fleste andre småbarnsforeldre kjenner seg igjen her...? Håper hvertfall det!

Nå forsøker jeg å bli flinkere til å ha med meg bare en eller to innimellom, og gjøre ting sammen med dem, uten at vi trenger å være alle. Det trenger ikke være avanserte greier. Men jeg merker det så godt på dem, at de synes det er kjempe kjekt!. Da får hver av dem mer oppmerksomhet, og vi har det veldig trivelig ilag.

Så på lørdag var det oss tre ✌

Idag har faktisk Levi så vidt begynt å gå på beinet igjen, etter at han fikk av gipsen på fredag. Så det var en gledens dag! Vi såg litt mørkt på det før helgen, da foten ikke er grodd helt som legene ønsket, Men det viser seg at han greier å belaste den litt, og da går det nok fort rette veien tenker jeg! Allerede på søndag går turen til Trondheim, hvor han skal gjennom en operasjon. Lille venn, har vært så uheldig siste året! Men nå må det snart være gjort for hans del, håper jeg.!

Men litt skal det følge med tre små, aktive gutter! Vi slipper å kjede oss! Og bra er det! Det er hvertfall lite som slår kvalitetstid med favorittene ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

  • Kids

Liker

Kommentarer

wife
wife,
Så nyyydelig blogg du har! Ønsker deg og familien din en veldig fin uke, og lykke til med operasjonen 😊 <3
nouw.com/wife