It´s beginning to look a´lot like Christmas

Interior

Heei!

Jeg har vært litt "off" i det siste, og det skyldes rett og slett at døgnet ikke har nok timer.. Føler jeg sliter litt med det til vanlig i hverdagen, men nå i desember har det vært ekstra lite tid! Noen som kjenner seg igjen eller? Hektiske dager på alle måter, både på jobb og når man er hjemme. I tillegg til at man er mye på farten og skal ordne alt mulig. Koselige julefester hører selvfølgelig med. For sikkerhets skyld har vi jo et par bursdager på agendaen også i desember.. Så det skal bli deilig med juleferie når den tid kommer!

Litt etter litt har det jo blitt litt mer jul her hjemme også. I bakgrunnen her kan dere se julekalenderen vi laget i fjor. Da var vi skogen og fant kjepper. Så bant vi den sammen med hyssing og tilførte litt lys. Så hadde vi plutselig en hjemmelaget pakke-kalender. Veldig gøy! Og kidsa synes det er så kjekt at de har vært med på å lage den selv.

Kransen på peishylla har jeg også laget selv. Skal ikke skryte på meg at jeg en en DIY guri. Men i år fant jeg ut at jeg ville prøve meg på det. Ble så inspirert av @cabin_efjord på instagram (anbefaler dere å sjekke ut den kontoen om ikke dere allerede følger dem. De har den mest fantastiske hytta!!) Så her har jeg faktisk brukt en rockering, som jeg har tvinnet hyssing rundt, og deretter festet på eukalyptus-blad med streng. Ganske enkelt, men det er sånn jeg liker det.


For første gang har vi pyntet juletreet en hel uke før jul. Mannen hadde bursdag i helgen, og vi fant ut at vi skulle prøve å pynte treet til da. Og det tror jeg fort kan bli en ny tradisjon. Veldig koselig å få det på plass! Litt deilig å tenke på at man har litt mindre å stresse med lille-julaften. Og her er det kun ekte juletre som gjelder, og det skal være edelgran. Det er det jeg har vært vant med hjemmefra, og jeg synes det er de aller fineste. Jeg er ganske kresen når jeg jakter på det perfekte treet, men i år gikk det overraskende kjapt å finne det. Så det var ekstra hyggelig! Hvertfall for han som må være med "på lasset".

Jeg har jo egentlig en ganske minimalistisk og moderne stil, men akkurat når det kommer til juletreet, er det ikke så mye som minner om det. Her er det barna sine kunstverk fra barnehage og skole, og minner fra reiser vi har vært på som pryder treet. Så her er det både mye farger og former. Og det er så mye minner som dukker opp hver gang vi pynter det, og det er veldig, veldig koselig. Nå har endatil barna begynt å fordele julepynten på forskjellige grener. Så det ble jo rett fint! Hehe.. Nesten et lite savn at det ikke henger fire kuler på en gren. Det er jo så koselig når man ser at det er de som har pyntet. Men her er hvertfall årets juletre. Og pus er selvfølgelig med. Han flutter inn under juletreet så snart det kommer i hus. Og der blir han værende hele julen.

Ønsker deg en kjempe fin dag og masse lykke til med innspurten nå før jul ✨

Så kommer jeg til å vise dere litt mer av vårt julepyntede hus en annen dag.

Jeg er snart klar for jobb. Og ikveld blir det samling med masse kjekke damer og pakkeleken står på programmet. Så det blir mye latter og kos! Gleder meg ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker