I´M SO EXCITED!

Lifestyle

finally..!

Jeg fortalte forrige uke at det var noe spennende pågang denne uken ... Noe jeg har gledet meg veldig til! Igår startet jeg på et fotokurs, som jeg har ønsket å deltatt på siden i sommer. Endelig!! Kjempe glad for at jeg nå får muligheten til å ta del i akkurat dette kurset. Jeg er veldig glad i å ta bilder, og har deltatt på fotokurs tidligere, men har fortsatt mye å lære. Dette kurset er i regi av Christina Greve, en dyktig fotograf og kjempe inspirerende dame! Kurset kalles "Food and lifestyle photography", og består av mange forskjellige moduler. Her lærer man om kamera-innstillinger, valg av forskjellige objektiv, bruk av lys, bilderedigering, tips og triks om styling og komposisjoner, bilderedigering og mye mer!

Dette er noe jeg har sett frem til lenge, og endelig er jeg i gang! Det er så spennende å lære nye ting! Kurset er nettbasert, og det passer meg ypperlig, så kan jeg jobbe med det på kveldstid etter ungene har lagt seg.

Tenker å dele litt bilder fra kurset etterhvert!

Har vært en tur til Ålesund idag, og enda et sykehusbesøk er unnagjort for Levi.

Da måtte det bli en liten tur på lekebutikken, så han fikk seg en liten premie for alle sykehusbesøkene siste måneden! Og her kan dere se min handel! Det ble en liten notis-bok, som jeg skal bruke i forbindelse med kurset jeg har startet på, og et sett med 3 penner. Hehe..! Ikke det helt store, men en veldig fin bok da! Små gleder!

Rakk akkurat en tur på Nordsjö Ide&Design sin lansering av "Havlandet i fargar" ikveld, De lanserte 20 nye farger som er inspirert fra den vakre naturen vi omgir oss i, ytterst i havgapet. Så det var gøy å se!

Nå er jeg straks klar for sengen, etter en dag som føles uendelig lang!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer