I FEEL LUCKY

new in

Som jeg har ønsket meg nytt objektiv til kamera`et mitt! Og endelig er det mitt! Hurraa....!

Objektivet heter M.Zuiko digital 25mm 1:1.8, og er et fast objektiv. Det slipper inn mye mer lys enn det som følgte med kamera´et, og man får så fin dybeskarphet på bildene med dette objektivet. Jeg kjøpte meg nytt kamera litt før jul, et Olympus Pen E-PL 8, som jeg er veldig fornøyd med. Men nå tror jeg at jeg blir enda mer fornøyd! Det sies jo at objektivet er mer avgjørende enn kamera´et, når det kommer til kvaliteten på bildene.

Jeg har hatt samme speilrefleks kamera i mange år, men synest det ble litt for stort å ha med i enkelte sammenhenger, og det begynte å bli litt utdatert. Så det ble etterhvert liggende for det meste hjemme. Har hatt lyst på nytt kamera leenge, men jeg var veldig i tvil om jeg skulle gå for nytt speilrefleks eller systemkamera. Tok derfor turen innom en profesjonell fotobutikk i Ålesund, for å få gode råd før jeg bestemte meg. Noe jeg er glad for idag, for jeg føler at jeg har valgt riktig, i forhold til mine behov. Kameraet tar liten plass, har innebugd wi-fi, selvutløser og mange andre kjekke funksjoner. Så nå er stort sett kamera´et med meg over alt.

Har ikke rukket å teste ut det nye objektivet så mye ennå, men håper jeg får muligheten imorgen! Kommer merkelig nok sjelden i mål med alt jeg ønsker iløpet av en dag... Noe som kjenner seg igjen?

Neste uke er det noe spennende pågang! Gleder meg til å fortelle 😉


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer