Hvem skulle tro det?

Everyday life, Kids

Jeg elsker å tilbringe tid sammen med mine tre små, om det er ute eller inne, høyt eller lavt!

Folk som kjenner meg, vet at jeg ikke tilbringer spesielt mye tid foran tv-skjermen. Som trebarns-mamma og med en ellers så travel hverdag med både jobb og skole, har ikke det blitt prioritert på veldig lenge. Og når man først er hjemme, er det altfor mye som henger over oss. Men ungene er jo (som sikkert de flest barn er) glad i å se på tv/film.

Og nå har vi nettopp oppdaget den nye streaming-tjenesten Blockbuster, og det passer oss perfekt! Her kan vi leie akkurat de filmene vi ønsker, når vi ønsker det, uten noen form for abonnement. Og det liker vi! Passe ukomplisert! Kidsa synes her er mye gøye filmer å velge i. Masse nytt og godt utvalg, til både voksne og barn. Og fine priser.

Så nå velger jeg å prioritere å se film sammen med barna, og ha litt rolig kvalitetstid sammen med dem innimellom aktiviteter og andre ting. Noe av det kjekkeste de vet når det er helg, er å ha "kino" på kjellerstuen. Slukke lyset, ha på film med høy lyd og kose seg med godteri. Jeg skjønner dem godt! Og koser meg med å kunne ta del i det! Og tror det blir mer av det fremover.

Anbefaler deg virkelig å sjekke ut tjenesten, for den er veldig bra!

//reklame


En liten intro:

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer