HOW I DO IT

How to

fra planlegging til fest

Jeg nevnte tidligere at jeg ville dele litt bilder og inspirasjon fra konfirmasjonen til nevøen min, med dere. Der jeg var med å planlegge store deler av dagen. Jeg elsker å holde på med sånne ting, og synes det er så spennende og se utviklingen fra man begynner å tenke, til det ferdige resultatet.

Jeg synes det er viktig å ta hensyn til om hovudpersonen selv har noe ønsker eller innspill de ønsker å komme med underveis. Så starter alltid med det. I dette tilfelle ville Sebastian ha en enkel form for pynting, ikke for mye av noe, og han liker godt det sort/hvite utrrykket. I veldig mange år har han vært opptatt av lego, noe han fremdeles er. Så det var vesentlig å ta med.

Tema`et ble: Sort, hvitt, natur og lego.

Greit å bryte det sort/hvite opp med litt natur, for å få et mykere utrrykk, så ikke det blir for monokromt. Jeg synes også det er viktig å få et personlig uttrykk når man pynter til store dager. Det fikk vi her, både med å legge vekt på lego, i tillegg til å lage bordkort som vi valgte å ha baby bilder på, sammen med navnet på gjestene. Denne varianten har ikke jeg sett før. Men jeg fikk laget dem hos Framkalla (last ned app`en som heter det, og en ny verden åpner seg, med mange muligheter), denne varianten heter strips. Jeg screenshot`et en hvit bakgrunn, hentet den inn i app`en Fotorus, hvor jeg valgte "tekst" så skrev jeg inn navnet på alle gjestene på denne måten. Her må du lage et nytt "bilde" for hvert navn. Dette må du gjøre først, deretter gå inn i Framkalla app`en og velge fire bilder til hvert bordkort, da er navnet et av bildene, om du skjønner? Høres kanskje mer avansert utt en det er. Jeg synes det var kjekt å få inn mer enn et bilde på bordkortet! Så likte denne varianten godt.

Konfirmanten ville gå for sløyfe til dressen på den store dagen, derfor valgte vi å "brette" serviettene som en sløyfe. Så enkelt som å brette den i ca. tre, på langs, og knytte et lite silkeband rundt midten. Voila!

Ellers la jeg en utbrettet sort serviett under fatene, for at ikke alt skulle virke så hvitt. Den tok jeg igjen oppå fatet også, med borkort og sløyfe over.

Ellers fant vi fine treprodukter hos BySunde , med lego tema. Dette ble en del av gaven til konfirmanten, som vi også valgte å pynte gavebordet med. Tok igjen treproduktene i legoklosser rundt om på spisebordene, i kombinasjon med sorte og hvite Cooee vaser, i forskjellige størrelser. Desse fylte vi med lerk (med god hjelp!), for å ta igjen trefargen her også, og noen av dem med hvite stearinlys..


Gavebordet, før det ble overfylt med gaver.

I mitt tilfelle måtte selvfølgelig gaven matche tema`et og pynten vi valgte. Så her ser du resultatet av det:

De sorte legoklossene brukte jeg til å pakke inn gavene i.

Den fine treklokken er fra Mosaiqe,

Bildecollagen har jeg laget hos Framkalla.


Dagens tips 😉


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

  • How to

Liker

Kommentarer

Irene
,
Så flink 😊))) likte godt legomannen i tre
Ingerliselille
Ingerliselille,
Ja, var den ikke kul? LIker den såå godt selv =)
nouw.com/ingerliselille
mariasinverden
mariasinverden,
Utrulig flott, og nydelig pynting! 😊 Så kreativt med serviettene som sløyfe, og så vart det ein veldig flott kontrast! 😊
nouw.com/mariasinverden
Ingerliselille
Ingerliselille,
Tusen takk for fine tilbakemeldinger <3 Ja, serviettene ble egentlig ganske fine.. Og så vare det jo enkelt også, da blir det ekstra gøy! Ha en fin kveld =)
nouw.com/ingerliselille