HOTEL WEEKEND IN OSLO

Everyday life

all alone

Aldri før har jeg vært på en hotell weekend helt alene. Men jeg må innrømme at det er ganske deilig! Det å bare være seg selv av og til... Med tre små er ikke det hverdagskost lenger. Så om ikke du har prøvde det, anbefales det virkelig! Det er skikkelig avslappende! Føler meg heldig som får muligheten til å gjøre dette.

Jeg har hatt en kjempe innholdsrik helg, med mye program egentlig, så kjedelig har det på ingen måte vært!

Bor på et kjempe fint hotell i Rådhusgata, veldig sentralt i byen Thon Hotel Oslo Panorama heter det. Var så heldig å få komme meg helt til topps, så har en fantastisk utsikt utover byen, Oslofjorden og Akreshus Festning. Været har ikke vært helt på min side da men.. Personlig hilsen på rommet fikk jeg også. Besetningen her er kjempe hyggelige, og frokosten er fantastisk god! Veldig variert utvalg! Så nå gleder jeg meg til å gå ned og spise!

Noen bilder fra rommet, og lobbyen på Thon Hotel Oslo Panorama.

Snart er jeg klar for siste dag på Norsk Interiørskole for denne helgen. Det er bare såå gøy!!. Igår fikk vi en oppgave som vi skulle jobbe med "hjemme", så det har vært spennende! Gleder meg til å få tilbakemeldinger på den. Så starter vi dagen med presentasjon av oppgaven. Litt skummelt, men også gøy! Veldig intensive dager, men gøy å se hvor mye man faktisk kan lære på kort tid!

Ellers har det blitt litt shopping også. Jeg som skulle prøve å la vær! Det var mye vanskeligere enn jeg trodde! Har ikke handlet så mye, men et par ting som har stått høyt på ønskelisten, også sko da! På salg!! Hehe... Litt kafè besøk har det blitt, og vennine besøk. Alt i alt en kjempe kjekk helg!!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer