Høstnytt

In cooperation with Kremmerhuset

Høsten nærmer seg med stormskritt! Og selv om det er litt trist at sommeren er på hell, er det en nydelig årstid vi nå går i møte. Mørkere kvelder, levende lys, herlige farger og deilige tekstiler er noe av det jeg forbinder med høsten.

Nå er jeg så heldig å ha fått freshet opp med nyheter fra Kremmerhuset hjemme. Rart hvordan behovet for noe nytt melder seg ettersom årstidene endrer seg. Og jeg kjenner med en gang at jeg gleder meg til høsten! Det meste du ser på bildet over er fra Kremmerhuset. Se bare de fine pidestallene! Veldig, veldig lekre! Og så har de fått det flotte navnet Levi. De er faktisk på medlemstilbud denne uken, til bare 209,- og 279,-. Desverre er de allerede utsolgt i nettbutikken, men kanskje har din nærmeste butikk dem på lager?

Speilene i gull heter Kornelia og er veldig dekorative. Speil har så fin effekt, og kan brukes i alle rom. De skaper alltid mer romfølelse. Og i en smal gang, var ikke det så dumt! Føler entréen vår ble helt ny, og høstklar! Kombinasjonen av burgunder og gull er så lekker, og med svart som kontrast skaper man litt mer spenning! Så har vi de grønne plantene da, som passer til alt og aldri blir feil! Det tilfører både liv og luft i rommet, og skaper en god atmosfære.

Konsollbordet Embla fallt jeg helt for da jeg så det i nettbutikken, og det er jeg kjempe happy med! Stilrent og enkelt, i tillegg til å være praktisk. LIker kombinasjonen av de rette formene her og de runde speilene over. Kremmerhuset har mye fint når det kommer til tekstiler altså, og et kjempe stort utvalg av puter. Det er jo in med store mønster om dagen, noe jeg synes gjør seg veldig godt på puter. Så den du ser på hyllen her traff meg skikkelig! Var den ikke fin? Fint å kombinere den med noen ensfargede. Så måtte jeg ta igjen litt gull på lysestakene også.

Vasen Idun og kurven Arve.

Farger kommer for fullt nå til høsten. Puter, pledd, tepper og gardiner - tekstiler er in som aldri før! Og det er kanskje det jeg forbinder mest med høsten -tekstiler. I tillegg til varme, dype og herlige fargenyanser. Både utendørs og inne. I høst vil vi se mye rødtoner og burgunder, litt brente toner og dyp okergul, dype blåtoner og variasjoner av grønt.

Og fordelen med tekstiler er jo at det er så enkelt å fornye stilen og endre fargepaletten hjemme bare ved å endre litt på desse. Så det er noe som er enkelt, og overkommelig for de fleste. Man trenger faktisk ikke gjøre de store investeringene for å fornye hjemmet! Derfor kan man gjøre det med små grep og jevne mellomrom.

Det ble visst en aldri så liten oppdatering på soverommet også. Er fortsatt veldig glad i de rosa veggene her, så de skal få bli litt til. Har senere tid kombinert det med duse grønntoner, men nå byttet jeg ut det grønne med burgunder og beige, og en ny lekker stol, Kanza. Hva synes du? Jeg elsker fargekombinasjonene her!! Beige er også en farge som er på full fart in igjen i trend bildet. Vi foretrekker varmere toner enn tidligere, og det skal være koselig. Jeg har valgt å beholde den ene puta med rosa, for å ta igjen veggfargen. Det er litt viktig synes jeg, for å beholde helhetsinntrykket. Putene er en kombinasjon av både velour, kuskinn og bomull. Liker veldig godt å kombinere forskjellig teksturer for å skape et litt mer spennende uttrykk.

Det er så rart hva så lite kan gjør! Og det er det som gjør det så gøy!

Hva er vell bedre enn kaffe og en sjokoladeknekk på sengekanten? Elsker den skulpturelle vasen!

Visste du at Kremmerhuset har egen kundeklubb? Om ikke du allerede er medlem her, anbefaler jeg deg virkelig å melde deg inn! Da får du bonuspoeng hver gang du handler. I tillegg har de mange spennende og trendy medlemstilbud utover høsten, og allerede neste uke er det et nytt kjempe flott tilbud! Så følg med! Medlemstilbudene viser seg å være veldig populære, så det er lurt å være tidlig ute, om man vil sikre seg noen av kuppene. Du kan enkelt melde deg inn ved å trykke her.

Er du klar for høsten? Jeg må hvertfall ærlig innrømme at jeg nå ble litt mer klar!

🍂

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer