Home office

Interior, Lifestyle

 hjemmekontoret

//ad

Stadig litt endringer her hjemme.. Har freshet opp hjemmekontoret med litt nye detaljer. Ikke alltid så mye som skal til før man føler det blir litt endring. Har nå valgt å tilføre litt accesories i rosé, og ny kalender måtte selvfølgelig opp etter nyttår. Veldig fornøyd med stilrene utrrykket på kalenderen fra Jo and Judy. Både den og de andre nye produktene er fra samme sted. Jeg falt helt for dette merket da jeg oppdaget dem! Tekstene de har på produktene sine traff meg rett i hjertet! De er både inspirerende og veldig motiverende. Passer meg utmerket om dagen. Selvfølgelig veldig kjekt at det i tillegg er fint å se på, for ikke å snakke om hvor praktiske de forskjellige tingene er. Om du liker en organisert hverdag anbefaler jeg deg å ta turen innom siden deres. De har mange forskjellige produkter, både innen livsstil og interiør. Desse damene har virkelig en lidenskap for det de driver med, og det kommer virkelig godt frem gjennom designet deres. Her kan du se et lite utvalg av produktene deres.

Har blandet inn litt bilder av barna her, som jeg selv synes blir veldig fint. Med en gang mer personlig. Og det er kanskje det viktigste når man innreder, spør du meg.

Er i utgangspunktet ganske fornøyd med hjemmekontoret. Hadde vi bare greid å planlagt kjelleren litt bedre, så Mika kan flytte ut fra "kontoret" -da hadde det blitt ennå mer brukervennlig her. Snart håper jeg, veldig snart! Det var bare den tiden som sjelden strekker til.. Alt man ønsker å gjøre, men ikke rekker! Men det blir...!

Imens skal jeg ha dette i minnet, nå når jeg jobber med andre prosjekter:

Ønsker deg en fin "lille-lørdags" kveld!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer