Heei sommer!

Interior, Everyday life

En liten oppdatering herfra..!

Juli meldte sin ankomst med et nydelig sommervær! Måtte det bare vare! Ikke ofte jeg kan kan ta frokosten på terrassen, klokken 9, i shorts og singlet liksom.. Men det kunne vi både idag og igår. Og det er digg! Etterfulgt av en fin fjelltur (litt forblåst vel og merke), kunne ikke ukestarten blitt spesielt bedre!

Eldstemann er reist på campingferie, så denne uken har vi "bare" to småttiser hjemme. Et par-tre uker til i barnehagen og på jobb for oss andre, før vi reiser på ferie 21. juli. Det gledes veldig til to uker i Spania! Virkelig en etterlengtet ferie, hvor vi gleder oss til å koble av og nyte tiden sammen. Faktisk første gang vi skal til Syden etter vi fikk Mika. Og det skal bli så gøy! Vi liker oss veldig godt på solkysten av Spania, så området vi reiser til er ikke ukjent. Og det er litt ok når man reiser med små.

Ellers har juni gått med til mest jobb, et par reiser, sommerfester og litt fjellturer. Jeg har også hatt spennende besøk av fotograf og journalist fra Oslo, som jeg gleder meg til å se resultatet av. Jeg har også et veldig spennende prosjekt pågang, jeg trenger bare litt mer tid på meg før jeg kan fortelle om mine nye planer. Men jeg gleder meg masse! Og håper du følger med, så deler jeg mer etterhvert.

Her ser dere noen bilder av uteplassen vår, hvor vi har morgensolen.


En liten close-up på materialvalgene våre. Heller i betong, hvit marmorsten og royalimpregnert dekke, i grå farge.

Ønsker deg en kjempe fin start på den nye måneden! Så håper jeg solen har funnet deg også 🌸

En sommerklem fra meg til deg!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer