Heei helg!

Everyday life, Lifestyle

//annonse

Plutselig var fredagen her igjen!

Siste uken har stort sett gått med til syke barn. De to eldste har vært fullstendig utslått av influensa, med 40 i feber. Nå håper vi bare vi andre går klar, og kan møte helgen med godt mot. Idag er det "bare" midtibror som er hjemme fra barnehagen. For min del er dagen idag satt av til kontorarbeid, i tillegg til at jeg har et spennende møte. Ettermiddag og kveld er det selskapeligheter for både store og små. Sliter litt med logistikken, så vi får se om vi rekker over alt. Men jeg håper jo, som vanlig!

Forrige helg fikk jeg meg nytt ullsett, fra Kari Traa! Og spør om den har vært mye brukt nå som vi har gått hjemme..! Hehe... Det er så behagelig! Og jeg elsker fargekombinasjonen på denne modellen! Rose-ulla til Kari Traa er jo blitt en klassiker, som hvert år kommer i nye freshe farger. Og jeg blir hvertfall ikke lei! Denne fargen heter Mauve.

Ville tipse dere om en forholdsvis ny nettbutikk, som nå selger dette fine settet, til -40%!! De har mye fint, både fra Kari Traa og andre aktuelle merker innen sport og fritid. Og de har kun nedsatte varer!

Nettbutikken heter www.sportlet.no, og du kan trykke her for å komme direkte inn på siden deres. Og her kan du finne flere skatter! Anbefaler deg virkelig å ta turen innom, om du vil gjøre deg et kupp!

Og med det vil jeg ønske deg en kjempe fin helg ❤

Imorgen har Kasper handballturnering i Ålesund, så håper energi-nivået hans stiger betraktelig iløpet av dagen. Jeg skal på et kjempe spennende event med Ekornes i Ålesund imorgen. Det blir omvisning på Ekornes-bua sammen med flere andre instagrammere og dyktige folk fra Ekornes. Spennende program, med middag og overnatting på Hotell Brosundet. Dette gleder jeg meg veldig til! Så her kommer nok et eget innlegg i ettertid, så får du også sett litt av nyhetene fram dem.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer