Hard work pays off

Everyday life

Hei mandag!

Siste ukene har virkelig flydd forbi! Og nå synes jeg det var deilig å lande litt... For noen dager hvertfall! På´n igjen på fredag allerede, men nå har jeg lagt bak meg den mest hektiske uken i Oslo. Så det er litt godt! Vært mye spenning i forkant, og mye som skulle forberedesnervene har vært litt på spreng! Men nå skal det sies at det føles som alt har vært verdt det! Vi har jobbet med case-oppgave i grupper, og innredet en leilighet denne uken. Noe som har vært kjempe interresangt og veldig lærerikt. Hadde presentasjon av oppgaven, til kunden på lørdag. Både skummelt og gøy.. Men med gode tilbakemeldinger, vart det selvfølgelig enda kjekkere!

Vi hadde også en form for eksamen på tirsdagen. Følte ikke jeg hadde forberedt meg som jeg pleier til en slik prøve. Men før vi reiste hjem på lørdagen, fikk vi igjen prøveresultatene. Og jeg kunne reise hjem med en A i sekken! Var så glad jeg holdt på å sprekke! Hehe... Det var virkelig, virkelig kjekt!! Og må vell innrømme jeg er litt stolt av den! Det gjenspeiler vell litt det, at når man driver med noe en brenner for, viser det igjen! Og samme hvor sliten jeg har vært, så føles det nå som det har vært verdt det! Og man kan senke skuldrene, med god samvittighet!

Kom hjem igjen lørdagskvelden, og da ventet det en liten flokk med "småtroll" på meg. Og det var såå godt å komme hjem! Nydelig! Etter de var kommet seg i seng, ble det både rose, bobler og biff! Så det var en perfekt avslutning på en hektisk uke! Så kjekt å kunne "feire" litt med mine aller nærmeste, i joggisen! Hehe... Alle 4 "kidsa" og mann ❤

Søndagen gikk egentlig med til ingenting! Fantastisk å ikke ha noen planer! Det er faktisk noe av det beste jeg vet om dagen...! Tok oss en tur på besøk til min kjekke bror & co. Så det var egentlig avslapping det gikk i hele dagen. Så mye avslapping det kan bli, med tre barn rundt seg! Hehe.. Hadde håpt på finevær, så vi kunne tilbringe dagen ute sammen, men det slapp vi! Regnet vell hele dagen..! Så det må vi ha tilgode!

Denne uken blir det jobb på salongen. Har vært mindre av det i det siste, da det har vært så mye reising og skole. Så kjenner det skal bli kjekt! Savner litt gjengen der også! Så reiser jeg jo til Kristiansand på fredag, hvor det i helgen skal kåres "Norges mest inspirerende instagrammer". Så da venter det en helg med mye gøy og kos, og lite stress!

Ønsker deg en kjempe fin uke ❤Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer