Happyface

Interior, Everyday life

Helg og fint vær er jo supert! Ikke like supert med syke barn, så man må holde sej innendørs slike dager. Men men! Då må man bare gjøre det beste utav det.. Fikk rigget til litt på altanen, så jeg fikk nyte noen solstråler og god kaffi, menst minstemann sov middag. Så det ble en forholdsvis rolig dag på oss.

Men jeg er ganske happy om dagen, for jeg er nemlig blitt nominert til en gullfjær!! Det må jeg si jeg er ganske stolt over, og ydmyk -ikke minst! Jeg er blant semifinalistene i kategorien funkis/moderne. Gullfjæren Interiør Awards går av stabelen 3.mars i Oslo, på hotell Continental. Og det hadde vært så innmari gøy å kommet videre til det! Det er 4 av 6 semifinalister som går videre, basert på stemmer. I selve finalen er det juryen som bestemmer hvem vinneren blir. Og nå er jeg såå nærme! Men jeg trenger enda flere stemmer, for å sikre meg finaleplass. Hadde blitt så innmari glad om du også ville gitt meg en stemme! Om du synes jeg fortjener en finaleplass selvfølgelig.

For å stemme må du inn på instagram, så går du inn på @gullfjaeren og finner bildet (ene) mitt, og legger igjen et "liker-klikk" under bildet. Det er de fire med mest "likes" som kommer videre til finalen. Så det er veldig enkelt og fort gjort! Manger har allerede stemt, og det er jeg kjempe takknemlig for 🙏 Så håper jeg på noen til!

Tusen, tusen takk ❤

Dette er bildene mine som du finner på @gullfjaernen sin profil.

Med ønske om en fortsatt fin helg ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Linnhege
Linnhege,

Du har det så fint 😍 Skal inn og sende deg en stemme 😊

nouw.com/linnhege
Ingerliselille
Ingerliselille,

Det var jammen snillt! Tusen, tusen takk <3

nouw.com/ingerliselille