Happy weekend

Interior, Everyday lifeIn cooperation with Jotex

Plutselig var helgen her igjen! Som alltid er den veldig velkommen. Jeg har hjemmekontor idag, og har stort sett sittet fremfor skjermen.. Nå har jeg en liten stylingjobb som skal gjøres, før jeg tar " helg" og skal hente kidsa på skole og i barnehagen.

Helgen er egentlig fullpakket med program, akkurat slik vi liker det. Ikveld er det "kosefredag" med barna, med god mat, dessert, se tegnefilm sammen, og spille brettspill -helt uten forstyrrelser av tlf, pad`er og datamaskiner. Kvalitetstid for store og små! Imorgen kveld skal jeg ut å spise med hele venninnegjengen min, noe jeg gleder meg veldig til! Gode venner, god mat og vin og masse skravling. Altfor lenge siden sist! Søndag er det handball turnering som står på programmet, før jeg reiser til Oslo, og videre til Italia søndagskvelden. Jeg skal nemlig på verdens største baderomsmesse i Cersaie!
Tro du jeg gleder meg, eller?? Reiser sammen med den kjekke gjengen fra Purus. Tror det blir noen veldig fine og inspirerende dager! Deler selvfølgelig mye på story underveis.

Har fornyet litt på stuen siden sist, så tenkte å vise dere et par bilder herfra. Har freshet opp med litt nyheter fra Jotex. Og det skal så lite til, før man føler det blir litt nytt. Og det trenger man nå som høsten har meldt sin ankomst. Enda viktigere å ha det fint hjemme, nå som man tilbringer så mye mer tid innendørs.

Både puff, lampe og den skulpturelle vasen kommer fre Jotex. Vasen har stått på ønskelista mi siden første gang jeg så den i Göteborg. Og jeg er såå happy med den! Ellers har de såå mye fint om dagen, så om du er i shopping modus anbefaler jeg deg en tur innom nettbutikken deres. Eller om du bare er ute etter inspirasjon, finner du også mye av det der. De har en veldig fin hjemmeside. Og mye fint til en fornuftig pris.

Og med det ønsker jeg deg en fin helg 🍂

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer