Happy weekend

Everyday life, Interior

chill

En rolig helg, helt uten planer er akkurat hva jeg trengte nå! Det var etterlengtet! Og jeg elsker å starte dagen her på kjøkkenet, med fyr i peisen og fersk kaffi! Kombinert med et interiørblad kan det nesten ikke bli bedre. Idag fikk jeg faktisk servert kaffi på sengen av Kasper også! Herlig!

Kjenner på kroppen at det har vært hektiske uker i høst, og det roer seg ikke med det helt første heller. Egentlig skikkelig kjipt å kjenne begrensningene kroppen setter! Skulle virkelig ønske det ikke var slik! Men velger å ikke fokusere så veldig på det... Selv om det er umulig å unngå til tider. Hadde en skikkelig kjip dag igår, men heldigvis bedre idag.

Idag har jeg tilbragt mye av formiddagen på vaskerommet. Blæh! Men det må til! Nå skal plutselig Kasper på høstferie, med en kompis og bestemora hans. Såå gøy! Så nå må det pakkes litt.

Mandag reiser jeg og Levi til Oslo, og blir der til torsdag, Da blir det kombinert skole og pleasure med midt-i-bror. Gleder meg til å ha han med meg på tur alene. Er ikke ofte man får mulighet å tilbringe tid alene sammen med de små, når man har tre av dem. Da går det stort sett i ett! Så jeg tror det er viktig innimellom og kunne gi dem oppmerksomhet helt alene. Og da er det veldig kjekt å kunne ta de med på tur. Så dette gleder vi oss veldig til! Levi har hatt nedtelling siden bursdagen hans.

Fredag reiser jeg og min kjære til New York sammen med et vennepar. Det kommer litt brått på, innimellom alt det andre.. Så jeg føler meg helt uforberedt! Og har ikke rukket å begynne å glede meg ennå. Hehe... Så da satser jeg på det blir helt topp! Av og til kan det sikkert være greit å ikke planlegge for mye heller? Eller...? Vi for se! Gøy blir det uansett, det vet jeg! Fantastisk by og det beste reisefølget! Da er det viktigste på plass for en vellykket tur!


Lysestakene og vasen på peishylla er fra Multitrend

Men aller først skal jeg nyte en rolig lørdag og søndag, før det braker løst!.

Ønsker deg en kjempe fin helg 🍁

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer