HAIR TIPS

Lifestyle, Style, Hair & beauty

for 17.mai

Min frisyre i konfirmasjonen på søndag.

Tenkte. å komme med litt inspirasjon til 17.mai frisyren. Selv synes jeg det er veldig fint med fletter til bunaden. Det passer selvfølgelig til hvilket som helst fest antrekk, men synes det er ekstra fint med fletter på 17.mai. Så er det veldig praktisk også, det er hvertfall min erfaring, med tre små, som skal løftes og flyttes og ja... du vet! Det blir fort varmt med bunad og utslått hår! Hehe.. Fletten sitter som oftest veldig godt, om du prepper det litt først og fester med litt sterk hårspray. Da har man en frisyre som holder.

En flette er liksom ikke bare en flette lenger. Og det er så gøy!! Veldig ofte er det ikke så avansert heller. Bare man kan å flette, kan man få mange variasjoner. Og har man først lært seg å flette, greier man å lære seg forskjellige varianter også, om man vil. Kan man vanlig flette, "innover" og "utover", i tillegg til fiskebensflette, er mulighetene maaange! Blomster i håret er jo også veldig fint nå denne årstiden! Så er det jo kommet klemmer og hårstrikk til bunaden nå, tror det er nytt av året. Desse er også veldig fine, mange forskjellige mønster og størrelser. Så en sånn må på ønskelisten tenker jeg!

Legger ved litt inspirasjon fra pinterest. Et lite tips er å søke ette "braids tutorial", da får man opp fremgangsmåten på mange fine teknikker. Youtube er jo også genialt for å lære seg forskjellige varianter. Her er noen av mine favoritter:


Så får vi se hva jeg ender opp med 17.mai 🌹

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

verozitas
verozitas,
Elsker fletter <3
nouw.com/verozitas
Ingerliselille
Ingerliselille,
Ja, det er veldig kjekt!!
nouw.com/ingerliselille
Tinarodfjell
Tinarodfjell,
Så utrolig fin du var på håret!<3
nouw.com/tinarodfjell
Ingerliselille
Ingerliselille,
Tusen takk for det <3 Så kjekt å høre du likte det =)
nouw.com/ingerliselille