GIVEAWAY

Interior

led baller

Hei hei!

Og goood pinse alle sammen! Håper du får nyte den, med noen dager fri og tid til å chille litt 👌

Det er omtrent det vi planlegger... Også ferdigstille den nye terrassen. Nå er vi veldig nær! Og det skal bli kjempe kjekt å bli helt ferdig! Så pass vi kan starte på nye prosjekter! Hehe...

Nå har vi akkurat landet i sofaen, etter å ha inntatt fredags-pizza`en sammen med kidsa, før de tok natt. Ute høljer det plutselig ned, så jeg drømmer meg tilbake til kvelder som på desse bildene, som ble tatt i fjor sommer faktisk.

Og nå kan du faktisk vinne de fine led ballene du ser her:

I samarbeid med den fine nettbutikken Multitrend , er jeg så heldig å få gi bort to stk. av desse kjempe kjekke led-ballene (opptil str. 40cm), med en verdi på ca. 1600kr. Jeg fikk mine første i fjor, og har likt dem så godt, at nå har jeg supplert med noen til. De skaper så fin stemning når mørket trer frem. Samtidig som de er velg dekorative selv uten lys, på dagtid. Man kan også skifte farge på lysene, og de kan stå ute i regn og vind.

Stikk innom instagram`en min: @Ingerliselille for å delta i konkurransen! Finn dette bildet og følg instruksene som står der. Trekker vinneren allerede mandag. Masse lykke til!!

Ha en fortsatt fin fredagskveld 🌸

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer