Giveaway!!

Jeg har en kjempe fin giveaway pågang, i samarbeid med Grundig. Jeg gir bort hele 3 blendere, som vist på bildet her. Du kan delta på min instagram profil @Ingerliselille . Blenderen er av ypperste kvalitet, stillegående og veldig effektiv. Har allerede blitt en favoritt hjemme hos oss! Små, som store er veldig glad i smoothie. Og når man er mange, er det veldig kjekt at det er litt størrelse på blenderen. Et pluss at glassmuggen også kan haes i oppvaskmaskin og knivene er enkle å rengjøre.

Har du frukt liggende som begynner å bli overmoden, er det et veldig godt tips å fryse den ned, og bruke den til smoothie senere, eller evt. lage smoothie av den med en gang. Da reduserer vi matavfallet. Det er noe Grundig er veldig opptatt av, og ønsker vi skal mer fokus på. Og jeg er helt enig med dem. Det er faktisk noe vi alle enkelt kan ta tak i.

Det er god vinnersjanse på giveaway`en, og enkelt å bli med, så anbefaler deg å ta turen innom @Ingerliselille for å delta. En forfriskende smoothie kan vell friste en hver denne sommeren! Sunt, godt, forfriskende, nedkjølende, enkelt og fort gjort! Dette er noe for alle og enhver!

Med ønske om en fin fin kveld!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer