For en helg!!

Interior

ekornes bua

Vel hjemme etter en kjempe fin helg i Ålesund! Nesten litt sånn "turist i egen by" følelse. Ikke helt min by da, men veldig nærme. Og det frister virkelig til gjentakelse! Var så heldig å få bli med "Ekornes Stressless" på et fantastisk arrangement på Ekornes Bua, med overnatting på det utrolig flotte "Hotell Brosundet". Her har jeg jo vært tidligere, men det har skjedd mye siden den gang. Og hotellet har bare blitt såå fint! Det gav virkelig inntrykk. Den flotte lobbyen med et fantastisk ildsted og rommene var bare så utrolig flotte! Et virkelig sjarmerende hotell med sjel og historie, samtidig som det er moderne. Måtte selvsagt ta noen bilder da:

Elsker fargepaletten her!

Og her er det flotte rommet jeg bodde på. Føltes nesten ut som en liten hule. Ikke så veldig stort vindu, men for en utsikt!

Utsikten, med Fjellstua i bakgrunnen.

Føler meg heldig som fikk være en av 11 influencere som Ekornes Stressless ønsket å ha med på arrangementet sitt lørdag. En veldig kjekk gjeng med inspirerende folk og to dyktige sjeler fra Ekornes gjorde dagen og kvelden komplett! Jeg tror dette må være et av Norges flotteste showroom! Her snakker vi sjel altså! "Ekornes Bua" hadde så masse sjarm, og møblene kom virkelig til sin rett her. Med havet rett utforbi var det bare helt spesielt. Vi fikk en flott omvisning over de 4 etasjene i bygget, og fikk høre historien bak både Ekornes og "bua", og det gjør det jo enda mer spesielt. Avsluttet med fantastisk mat i toppetasjen, levert av Scandic Ålesund. Her hadde også stylisten deres Berit dekket det fineste festbordet.

God stemning, fine folk og flotte omgiveler -en kveld for minneboken!

Tror varemerket "Stressless" er noe nesten alle kjenner til. Et møbel veldig mange av oss har "vokst opp med". Og som er like aktuelt idag som det var for over 4o år siden. Visste du "Stressless" er et av verdens største varemerker innen møbelbransjen? Og Ekornes er den største møbelprodusenten i Norden, og det med base i Sykkylven -hvor de har både administrasjon og fabrikk. Det er ganske kult å tenke på! Her har de over 1000 ansatte.

Vi snakker kvalitet, komfort, funksjonalitet og norsk design på sitt beste!

Det nyeste tilskuddet i "familien" er Stressless Dining, som vi fikk testet ut på lørdag. Fantastisk sittekomfort i spisestuestolene, som har en gynge-funksjon hvor setet følger din sittestilling. Så her kan man bli sittende i timesvis, uten å bli gåen i ryggen. Man slapper faktisk av. I tillegg har de også mange flotte sofa varianter.

En herlig gjeng samlet rundt "Stressless Dining".

Og her er de siste nyhetene innen farger for 2018:

Håper du også kan se litt av sjarmen jeg snakket om i desse fine lokalene. Og finner inspirasjon i de flotte møblene til Ekornes. Jeg synes her var mye lekkert, og koset meg i massevis.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

marieoma
marieoma,
så mange fine bilder !
nouw.com/marieoma
Ingerliselille
Ingerliselille,
Kjekt du liker! Tusen takk <3
nouw.com/ingerliselille