Flis & baderomstrender

InteriorIn cooperation with Purus

Vel hjemme igjen etter noen nydelige dager i Bologna -Italia. Jeg er så heldig å få ha besøkt verdens største flis- og baderomsmesse Cersaie.
Og her var det bare så mye fint! Masse herlig inspirasjon å hente med seg hjem.

Badet er jo et av de viktigste rommene i hjemmet, og et sted hvor vi faktisk bruker mye tid. Kanskje uten egentlig å være helt klar over det selv. Vi starter og avslutter hver dag her. Det er et sted hvor vi liker å roe ned her, og da er det viktig med en god atmosfære. Badene blir større og større, og det blir også flisene. Vi ønsker også her, som ellers i interiøret at det skal være personlig. Og produsentene tilpasser gjerne badene mer etter våre behov og ønsker.

Messen hadde som sagt veldig mye fint å by på. og her er noe av det jeg tror vil prege trendbildet fremover.

Det er fortsatt mye svart å se, og da mest matt svart -både servanter, toaletter, bidéer og badekar. En del mørke baderom ser vi også. Baderomsinnredningene kommer gjerne med bein, og fremstår mer som et møbel enn en innredning. Vi ser både gylne toner og grått. Overflater i ubehandlet rustet stål var også å se. Det gir et veldig kult uttrykk.

De hvite servantene og annet tilbehør får også en matt overflate, noe jeg synes ser kjempe lekkert ut.

Marmor er på ingen måte på vei ut! Vi ser det i mange farger, både hvitt, sort, grått, beige og brunt. Og gjerne mye av det når man først velger det. Og gjerne en kombiansjon av de forskjellige variantene sammen.

Treverk på baderommene er også noe vi vil fortsette å se fremover, både lyst og mørkt -tre, i kombinasjon med enten det sorte eller det hvite..

Litt grafiske mønster var det også å se, og en touch av pasteller, gjerne blått eller grønt.

Flisene har mye struktur i overflaten. Og flisene blir bare større og større.

Fliser på 150x300cm.

-Og en liten touch av retro.

Sist, men ikke minst, så var det mye designsluk å se! Nå er jeg kanskje litt mer enn middels interressert i akkurat det. Men det var uten tvil et tema, Artig å både se og høre folk snakke om det. Og skal man unne seg selv litt luksus i hverdagen, er dette virkelig stedet å begynne! Og husk på at dette er noe av det første du må tenke på om du skal bygge nytt eller renovere et bad. Og jeg lover deg at dette er noe du ikke kommer til å angre på! Noe av det vi faktisk er mest fornøyde med her hjemme, at vi for så mange år siden valgte akkurat dette. Det å slippe å stå på sluket når man dusjer er faktisk veldig deilig! Når det i tillegg ser veldig bra ut er det jo vinn-vinn!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

sophie,
For noen fine bad! Gleder meg til jeg kan kjøpe noe større en leiligheta jeg har nå, da skal jeg ha badekar ja!! Ha en fin lørdagskveld <3
www.youtube.com/watch?v=b5zgY_qg74k&t=3s