FIRST STEP

Everyday life

interiørkonsulent

Da har jeg landet...! Etter intensive og veldig lærerike dager på Norsk Interiørskole kan jeg faktisk nå tittelere meg som "interiørkonsulent".

En aldri så liten drøm er gått i oppfyllelse!

Som mange av dere allerede vet, har jeg en stor lidenskap for interiør. Og jeg synes det har vært så spennende å få lære mer om dette. Det å bli mer bevisst på valg, og få så mye kunnskap om faget har vært utrolig spennende!

Jeg har gledet meg til hver skoledag, og føler nesten det "bobler over" inni meg, fordi jeg synes det er så gøy!! Og jeg føler jeg har lært så utrolig mye! Hadde ikke trodd vi kunne komme gjennom så mye kompendium på kort tid. Vi har hatt en utrolig dyktig lærer, det skal sies! Han bruker sin erfaring som interiørdesigner i måten han underviser på. Og vi har fått så godt innblikk i hvordan de jobber til daglig. Veldig mange gode tips å ta med seg underveis! Veldig spennende fag vi har jobbet med, og mye å sette seg inn i. Alt er så relevant, og ingenting blir kjedelig!

Så nå blir det spennende og se hva som skjer videre! Jeg vil jo uansett bruke det jeg har lært i min hverdag, og bevisst eller ubevisst begynne å analysere. Så håper jeg jo at man etterhvert får litt mer praksis og erfaring også. Har allerede jobbet litt med prosjekter for andre. Men gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer, med mye mer kunnskap innenbords!

Og som jeg nevnte i overskriften, er nok dette bare begynnelsen!

Legger ved noen bilder fra siste skoledag 😉Min aller første moodboard i skolesammenheng. Og noen glimt fra faget: materiallære.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Madelenlo
Madelenlo,
Så spennende, gratulerer!<33
nouw.com/madelenlo
Ingerliselille
Ingerliselille,
Tusen, tusen takk! God påske =)
nouw.com/ingerliselille