Fin fin helg

Everyday life, Lifestyle, Style

gullfjæren

Clutchen er fra Arv Design.

//annonse

Vel hjemme etter en kjempe fin helg i Oslo, hvor Gullfjæren gikk av stabelen. Det ble ingen Gullfjær på meg i år, men det gjør absolutt ingenting! Stolt og kjempe glad for å være en av finalistene i kategorien "moderne/funkis". Det var flinke Therese Knudsen som ble vinneren i denne kategorien. Må si det var veldig kjekt å få være en del av dette! Og vil gratulere til vinnerene av de forskjellige kategoriene! En ekstra gratulasjon til Katrine Lindgjerdet @hvitelinjer som vant "Årets Gullfjær"! Du inspirerer, gir mye av deg selv og er veldig flink å motivere og fremsnakke andre.

Har hatt et par veldig kjekke og minnerike dager, i veldig godt selskap! Instagram er så mye mer enn bare det man ser på bildene. Jeg har fått flere gode vennskap som jeg verdsetter veldig etter jeg startet med instagram. Og i helgen har jeg truffet flere av dem, i tillegg til at jeg har fått noen nye, kjekke bekjentskaper. Og det er veldig gøy! Litt faglig påfyll i form av foredrag og workshops var selvfølgelig også en del av helgens høydepunkter.

Om ikke det ble noen Gullfjær på meg i helgen, må jeg si jeg er veldig stolt over et nytt samarbeid jeg har fått! Jeg har nemlig inngått samarbeid med Nespresso. Og det føler jeg er veldig stort! En ære at de ønsker å samarbeide med meg! De er faktisk av verdens største merkevarer! Weee..!! Så dette gleder jeg meg veldig over! De har nettopp lansert et helt nytt kaffisystem som jeg gleder meg til å fortelle dere mer om etterhvert. Vertuo heter det. Og om du er like glad i kaffi som meg, tror jeg absolutt dette kan være av interesse!

Minnebanken er igjen fullt opp, og jeg er klar for en ny, hektiskl uke!

Ikke hvar dag man spiser frokost på Theatercaféen, så det måtte foreviges.

Nattaaa ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Merethe
,
Nydelig genser. Hvor er den fra?
Ingerliselille
Ingerliselille,
Takk takk! Den er kjøpt hos Cornelias Hus =)
nouw.com/ingerliselille