Feriemodus

Everyday life, TRAVELLING

calanova grand golf

Vi er ankommet Costa del Sol, og har sjekket inn på en flott leilighet på et golf resort i La Cala. Ikke at vi spiller golf, men med litt tilfeldigheter havnet vi her. Og så langt ser det veldig lovendes ut! Forventningene har vært store blant de minste i familien, og de har vært "sky high" et lite døgn, men nå har vi fått landet litt. Og kan vi si vi har fått kjent så vidt på følelsen av ferie, og det føles veldig bra!

Selv om vi valgte litt sen ferie i år, kom den plutselig! Og jeg har aldri før vært så avslappet i forkant av at vi skal ut og reise. Selv om natten før vi dro ble kort (det skjer alltid), kom vi i mål. Og nå skal vi nyte, og kanskje oppleve litt også de neste 14 dagene. En etterlengtet ferie med familien er endelig igang! Og vi er så heldig å ha masse familie rundt oss også her, så det er veldig kjekt, for både store og små.

Her kan dere se noen bilder av anlegget vi bor på.

Og når "nabo`n" serverer Aperol Spritz etter en hel dag ved bassengkanten, kan ikke livet bli særlig bedre! Den var (om mulig) enda bedre enn den ser ut! Og da var den god da, for den ser jo magisk ut!!

Takk Laila ❤

Om du ønsker å se mer bilder fra ferien, kan du gjerne følge meg på instagram @Ingerliselille , hvor jeg stadig oppdaterer på story.

Ønsker deg en fin ukestart, om du er på jobb eller ferie 💋

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer