FAVORITE DESIGNER #2

Interior

skagerak denmark

Som jeg nevnte tidligere er jeg litt svak for design! Og synes danskene er veldig flinke når det kommer til det! Så en annen favoritt jeg vil nevne er Skagerak Denmark.

Noe jeg veldig tilfeldig kom over i sommer da vi var på tur. Vi hadde oss en svipptur til Bergen i forbindelse med en konsert. Før vi skulle reise hjem måtte jeg bare trakke litt rundt og trekke frisk luft, da jeg ikke var i form. Satt meg på en benk, og oppdaget en kjempe fin butikk rett foran meg. Så da ble det et lite butikk-besøk, og der fant jeg drømmen av et speil til soverommet vårt. Hadde vært på jakt etter speil en stund, og egentlig sett for meg noe helt annet enn dette, men jeg greide ikke gå ifra det. Det var Georg speilet fra Skagerak Danmark. Og de hadde så mye fint fra dette merket i denne butikken, så da fikk jeg virkelig øynene opp for dem. Hadde faktisk ikke sett dette speilet noen plass før.

Siste tilskuddet i "familien" er Georg krakken, som nettopp er kommet i hus. Det lille speilet på krakken er også fra samme merket. LIker så gått kombinasjonen mellom eik og de mørke grå trekstilene.

Den fine krakken kan også brukes som et lite bord.

Idag har jeg vært på jobb.! Der er jeg igang med planlegging av en liten oppussing.. Så idag har jeg handlet maling og diverse, så da er vi snart klar for en liten make-over.

Rakk et lite kafé-besøk også, med mamma. Det er alltid like koselig! Imorgen venter enda et sykehus-besøk for Levi, men tror og håper at det er det siste på en stund.

Håper dagen din har vært fin 💛


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Buroyfoto,