Fantastisk flott giveaway!

Interior, Tablesetting

God morgen 🌟

Måtte bare innom å fortelle dere om en veldig fin giveaway jeg har på instagram nå! Trekning allerede ikveld! Så bare å hive seg rundt..!

I samarbeid med Christiania Glasmagasin er jeg så heldig å få gi bort et gavekort på valgfritt servise fra Porsgrund Porselen, med en verdi på hele 3.000kr!

Serviset mitt heter Sense. Og jeg er så fornøyd med akkurat dette! Kan like godt brukes til hverdag, som fest! Hvordan man ellers styler det, som avgjør hvor fint eller røft det blir.

For å delta på giveaway´en, gå til min instagramprofil @Ingerliselille , finn det første av dette bildet:

-Lik bildet

-Følg @cgnorge og meg - @Ingerliselille på instagram

-Tag en eller flere venner under bildet. En tag er et lodd.

Vinneren trekkes allerede ikveld!! Weee 👏👏

Har lenge hatt lyst på et hvitt, enkelt servise. Og dette passer meg perfekt! Veldig enkelt og stilrent, samtidig blir det litt spennende på grunn av de forskjellige formene. De har et enormt utvalg, så jeg er helt sikker på de har noe for enhver smak. Og hvem kan vell ikke tenke seg et nytt servise nå før jul?

På denne bordsettingen har jeg valgt en litt finere dekking, med juletema. Egentlig en ganske enkel en.. Er så glad i linservietter, og synes det gjør så mye av seg. Her har jeg knytt dem med grønt silkeband. Ellers har jeg brukt grønt, natur, hvitt og gull i forskjellige former og varianter. En god blanding, av stort sett "gammel" pynt. Den ene lysestaken i gull her, var jeg så heldig å få i bursdagsgave, og jeg bare elsker den!! Og den passet så godt sammen med det andre. Ellers er alt fra i fjor og året før. Sett vekk ifra serviset, glassene og bestikket. Som alt er fra Christiania Glasmagasin.

Med ønske om en kjempe fin adventshelg 🌟

Klem fra meg.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer