EVERYDAY LIFE

Everyday life, Interior

Jeg elsker å ha gjester! Å spesielt kjekt er det om det er litt impulsivt besøk! Da slipper man "stresset" med å shine huset før de kommer. Da må man bare ta det som det er! Og det har jeg lært meg å like!

Idag var vi så heldig å få besøk allerede til frokosten, da mamma var kjapp å hive seg rundt når jeg sendte en melding. Og hun var tydeligvis sulten, for hun var på plass omtrent før jeg var komt meg ut av dusjen. Hehe.. Men rakk en aldri så liten oppdekking selvom. Det er jo så kjekt!

Fikk faktisk besøk til kvelds også idag, naboene som var på besøk. Det var også veldig gøy, men det ble ikke helt den samme stylen over oppdekkingen da som på morgenkvisten. Da var lestene på bordet, kidsa i sofa`en, mini var dekket i jordbærsylte og ja... Sånn det skal være med barn rundt seg. Elller...? Det må være lov det også, innimellom.

Både jeg og barna er omtrent like selskapssyke, så vi er alltid glad for besøk! Onsdagene har jo de to minste fri fra barnehagen, så da er det ekstra kjekt å treffe folk.

Nå er det kveld 😘

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

camillahm
camillahm,
Elsker å spise frokost sammen med folk, og du har jo så stilig dekorasjon på bordet 😍
nouw.com/camillahm