Et lite tilbakeblikk

Everyday life, Kids

Halloween

En tradisjon jeg tror er kommet for å bli!

Jeg har ikke vært den største fan`en av denne tradisjonen... Men med tre gutter i alderen 3-9 år, har jeg innsett at dette er noe vi må markere. Kidsa her i hus gleder seg nesten like mye til Halloween som til jul altså, uten å overdrive...! De synes det er såå spennende! Og det er jo nesten som jul og 17.mai på samme dag! for de! Spenning, utkledning og masser av godteri!

Så i år ble det en aldri så liten utkledning på mor også, sånn helt på tampen, da vi (for en gangs skyld) hadde et kvarter til overs! Om jeg skal være helt ærlig, ble det faktisk straks litt kjekkere! Da var man plutselig en del av det! Hehe...

Barna fikk velge ut mønster de ønsket jeg skulle skjære ut gresskarene i. Så prøvde vi å gjøre det litt i fellesskap, men selve utskjæringen tørr jeg ikke la dem få prøve seg på. Planlegging av kostymer og opplegg er selvfølgelig også veldig spennende, så det koser de seg med. Etter de hadde lagt seg kvelden før, fant jeg ut at jeg skulle overraske dem med å dekke til Halloween frokost. Det ble stor suksess! Med "scary" musikk mens det ennå var litt mørkt ute, før skole og barnehage. Skal ikke så mye til!

Jeg har valgt å tegne på både hvitløk og mandariner. I tillegg hadde vi noen veldig kjekke spøkelses-lys og servietter, fra Multitrend. Litt "spindelvev", løv og andre gresskar så trenger man egentlig ikke så mye mer.

Kvelden feiret vi med gode naboer, pizza, pølser og brus. En hau med utkledde barn, og noen voksne. De to eldste gikk fra dør til dør med kompiser. Mens vi var noen som trakket sammen med de minste, og fikk samlet litt snoperier i Halloween bøttene (som forøvrig fortsatt ikke er tomme).

Og med det vil jeg ønske deg en fiiin helg!
Her skinner solen, og jeg kjenner det kribler etter å komme seg ut! Men noen timer igjen av arbeidsdagen ennå... Krysser fingrene for at det blir fint resten av helgen også.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer