Endelig!

Interior, Everyday life

interiørdesigner

Både i vår og i høst har jeg pendlet til Oslo for å ta utdanning innen interiør, på Norsk Interiørskole . Igår hadde jeg hovedpresentasjonen min, med nervene litt på spenn og liiite nattesøvn natten før. Men heldigvis kom jeg i mål, og det gikk veldig fint. Kunden var kjempe fornøyd med det jeg presenterte, og jeg følte jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger fra lærerene. Og det føltes så vanvittig godt, etter mye jobb! Nå kan jeg faktisk kalle meg Interiørdesigner. Tenk det!! Ble emosjonell av hele greia... Man merker luften går litt ut når man endelig er i mål med noe. Og kanskje har det tatt litt mer på enn jeg selv har villet innse...

Det er ikke bare, bare og reise fra mann og tre barn annenhver uke, når man vet hvor travel hverdagen hjemme er. Og selvfølgelig har det gått en del tid til studering, selv når jeg har vært hjemme. I tillegg til at jeg har vært på jobb. Jeg har jo ikke studert på over 15 år, så dette var helt nytt for meg! Mye som skal læres i tillegg til faget, både med dataprogram og presentasjoner. Så det siste året for meg har vært veldig lærerikt, på mange måter. Og jeg føler meg lettet over å ha kommet i mål med studiet! Samtidig er det litt vemodig også, har jo trives så godt! Fantastiske lærere, kjekke medelever og ikke minst et vanvittig spennende fag! Heldigvis tror jeg ikke det er det siste jeg ser av dem!

Nå skal jeg lande ordentlig og kjenne litt på roen! Det har jeg koset meg med idag, sammen flokken min! Og gleder meg over å skulle tilbringe mer tid sammen med dem nå fremover! Neste uke er jeg tilbake på salongen, og klar for julerushet som venter der. Så tenker jeg at ny-året vil få veldig mye spennende å by på!

Skulle du eller noen du kjenner trenge hjelp med interiør, om det er oppussing, nybygg, planløsninger, møblering, fargevalg, materialvalg, belysning eller generelt tips og råd er det bare å ta kontakt! Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye utfordringer som interiørdesigner!


Her kan dere se et lite utsnitt fra presentasjonen som jeg hadde igår, bestående av beskrivelse, planskisse og moodboard.

Med ønske om en fortsatt fin helg ✨


Mail: inger-lise@cameloon.no

Tlf.nr: 95117484

Instagram: @Ingerliselille

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Gratulerer så mye 😊 Interiør er jo et kjekt fag, skulle gjerne tatt det selv 😉
nouw.com/frulea
Ingerliselille
Ingerliselille,
Tusen takk <3 Veldig spennende fag ja! Anbefales virkelig =)
nouw.com/ingerliselille