En sexy nyhet!

InteriorIn cooperation with Purus

Endelig er den her!! Dette har jeg gledet meg til å vise dere!

Purus har nå lansert designsluk i Matt Svart!


Dette er noe jeg, og flere med meg som har savnet. Dere som har følgt meg en stund, vet at jeg er veldig fornøyd med valget vi gjorde da vi valgte designsluk, for noen år siden. Jeg digger det stilrene uttrykket det gir, i tillegg til at det er veldig behagelig ikke å stå på sluket. Spør du meg, er dette det "lille ekstra" badet trenger! Jeg har byttet risten på vår sluk flere ganger, litt etter uttrykket jeg ønsker å skape på baderommet. Det er veldig kjekt å ha muligheten til å variere.

Og nå kommer altså den matte looken også på designsluket! Hurra!! Vi ser mye av det svarte matte på baderommene om dagen, både i form av armaturer, badekar og klestørrere. Og hva er vel bedre enn å toppe det med en sluk som matcher? Purus er faktisk de eneste på markedet med sluk i matt svart utførelse, og noe sier meg at dette blir en suksess! De tar nå imot bestillinger på det lekre sluket. Og selv kan jeg nesten ikke vente..!

Vi ser mer og mer dype toner på badet nå, i både grå og sorte toner, gjerne gulv og vegger i samme nyanse. Det skaper dybde og gir en lun følelse. Ved å velge sorte detaljer til får man et helhetlig og luksuriøst preg. Om man ikke ønsker de helt store endringene, kan man få et helt nytt uttrykk ved å bytte ut armatur, sluk og speil foreksempel. Tilfører man en krakk, en plante med sort krukke, duftlys og kanskje noen sorte handklær kan man få følelsen av et nytt, fresht bad! Du tilfører da kontraster, som vil fremheve de andre fargene i rommet.

Svart fungerer kjempe godt sammen med naturfarger og pasteller, som er en veldig trend nå -uttrykket vil virke mykt og sofistikert. Kombinerer man svart og hvitt får man et røffere og mer monokromt uttrykk -det er foreksempel fint med noen grafiske elementer i tilbehøret. Selvfølgelig også veldig fint å kombinere med forskjellige gråtoner og betong. Og som du ser på bildet fungerer den utmerket sammen med marmor, som også er en sterk trend nå. Svart fungerer egentlig sammen med de fleste andre farger, da den ikke stjeler noen oppmerksomhet, men gjør andre farger gode.

Jeg planlegger en fornying på vårt bad i nærmeste fremtid. Og du vil garantert få se denne nyheten hjemme hos meg snart! Så det er bare å følge med. Jeg gleder meg!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Det der ER faktisk et sexy sluk! 😃
nouw.com/celinastamper