En liten julehilsen helt på tampen

Interior, Everyday life, Lifestyle, Tablesetting

Innom og legger igjen en liten julehilsen før vi hilser på det nye året! Det ble rett og slett en liten blogg-ferie på meg. Merket at det var nødvendig med en liten pause. Gledet meg slik til å lande når julen kom.. men føler jaggu det har gått i ett kjør hele julen også! Men akkurat nå har jeg landet på sofa`en, med en boks cola, potetgull og smågodt, i ull undertøyet. Det er vell det man kan kalle avslapping! To siste dagene har vi hatt med oss kidsa på skøyte-isen, og det har vært så gøy!! Levi har fått prøvd skøyter for første gang, og idag knekte han koden. Kasper har prøvd så vidt før, og Mika var super happy med å bli dradd på akebrett. Så derfor jeg fortsatt er i "ulla". Vi var så heldig å få julesnøen på julekvelden! Det er jammen ikke ofte det skjer. Så det har vært ekstra stas desse dagene!

Lille-julaften pyntet vi siste rest før jul, og hadde litt besøk. I tillegg hadde vi oss en besøks-runde selv også, og fikk levert fra oss litt gaver. Et par julebesøk den dagen som har blitt tradisjon. Så det er koselig. På kvelden koset vi oss med spekekjøtt, potetsalat, litt ost, kjeks og vin. Kjekt når ungdomen vil tilbringe tid sammen med oss! Hovmesteren måtte vi selvfølgelig også ha med oss. Det hører lille julaften til. Og siste "krampe-innpakningene" er også blitt en (uønsket) tradisjon, da jeg aldri rekker å bli ferdig i tide..

Julemorgen

Julaften feiret vi hjemme. Det har vi gjort siden vi bygde hus, og trives veldig godt med det. Ekstra kjekt var det i år, da Julie også var hjemme. I tillegg fikk vi mamma som gjest. Jeg er så heldig å ha en mann som tar ansvar for julemiddagen, og det er deilig det! Vi har både pinnekjøtt, dampet lår og tørket mår, kålrabistappe, rødkål, surkål og poteter. Og julemiddagen smaker aldri så godt som på julaften!

Ellers hadde vi også mye kjekt besøk på julaften, både tidlig og sent. Og det er alltid gøy! Endatil nissen kom på besøk! Etter å ha satt ut grøt og melk til han tidligere på dag, var barna ganske sikker på han ville komme, siden han allerede hadde vært der å smakt på grøten. Dette var til stor begeistring for barna! Selv Mika synes det var stas! Og nissen var så heldig å få klemmer med alle mann. Vi kom litt skeivt ut med tidspunktet for middagen i år, men det hadde egentlig ingenting å bety. Barna var veldig tålmodige! Og vi pakket opp pakker helt frem til midnatt. En kjempe fin dag, for både store og små!

Flokken min på julaften.

Julekveldens høydepunkt for kidsa!

Borddekkingen på julaften ble med juleserviset vårt "God jul", i kombinasjon med dekke-tallerkener i gull og de flotte "Sense-skålene" fra Christiania Glasmagasin. Hvite linservietter som "bordbrikker", og vanlige servietter til bestikket, med grønt silkeband og tulipaner som pynt. Tok igjen fargene ellers i bordpynten også, så det ble hvitt, gull, grønt og natur. Hvite svibler og tulipaner i kombinasjon med levende lys, kongler, grener og julekuler.

Ellers har juledagene gått med til litt juleselskap, spilling, få besøk og dra på besøk. Og det har blitt mye spising.. altfor mye spising! hehe... Igår var jeg bare så fornøyd av kaker, at alle restene fra bursdagsselskapet til Mika gikk i søpla. Etter 2. servering vel og merke.. Mika ble 2 år 28. desemeber, så da hadde vi selskap for han. Fullt hus og stormende jubel! En skikkelig glad og fornøyd bursdagsgutt! Kommer et eget innlegg om bursdagen.

3. juledag var vi faktisk ute på livet, og hadde det veldig gøy med gode venner!

En super happy 2 åring, langt over leggetid!

Fineste pynten fra Spesiellinor.

Her ser dere gutta krutt i nystrikkede gensere og luer, fra Farmor. Det var en skikkelig hyggelig overraskelse under juletreet i år! Var de ikke fine? Minstemann var akkurat våknet, så ikke like klar for bilde som de to eldste. Hehe..

Like før jul laget Abito en reportasje om meg. Og iløpet av romjulen har jeg også vært så heldig å bli publisert i flere forskjellige aviser og nettmagasiner. Største sjokket var vel når jeg plutselig oppdaget meg selv i Aftenposten. Deretter både Sunnmørsposten og Aftenbladet. Men veldig gøy da, det må jeg innrømme! Om du ønsker å lese mer om meg og mitt julehjem kan du gjøre det her.

Det er ikke samme reportasjen som Iboligen.dk laget før jul, som mange tror. Den kan du lese her , om du ikke allerede har lest den.

Som du sikkert båder ser og leser har vi hatt en kjempe fin jul! Hektisk til tider... Men slik blir det alltid. Skulle gjerne hatt en hel uke til med jul! Litt trist å tenke på at det straks er over... Men jeg tvilholder på det en bitteliten stund til!

Så håper jeg du også har hatt fine dager og skapt nye, gode minner sammen med dine.

En stor og varm juleklem fra meg ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer