En anbefaling fra hjertet

In cooperation with Xplora

Nylig fylte Levi 6 år 🎈

Jeg har ennå ikke rukket å legge ut bilder fra tema-bursdagen, som jeg pleier -men det kommer. Idag hadde jeg bare lyst å fortelle om gaven vi endte med å gi ham til bursdagen. Høyst på ønskelisten stod selvfølgelig telefon, noe som var helt uaktuelt. Jeg synes det er skremmende å se hvordan barn kan bli påvirket av dagens teknologi.. Og så lenge vi fortsatt har noe vi skulle sagt som foreldre, så begrenses skjermtiden veldig i vårt hjem. Men av og til ser vi behovet for å kunne få tak i Levi når han er ute på egen hand. Da han er av typen som plutselig er "vekk"...!

Tilfeldigvis kom jeg da over en blogg som hadde skrevet om den nye klokketelefonen Xplora 3S. Jeg har selvfølgelig hørt om lignende produkter tidligere, men ikke studert så veldig i det. Men denne fanget interessen min med en gang. Så vi bestemte oss egentlig ganske raskt for at dette var noe vi ville prøve, Og nå har vi fått testet den ut en måned.

Både Levi og vi er veldig fornøyde! Han synes det er veldig svært bare å ha egen klokke. Denne er koblet opp mot våre telefoner gjennom en app, på den måten ser vi all aktivitet som skjer inne på klokken. Han har lagret telefon nummeret til sine nærmeste, så han har mulighet å ringe oss, og vi kan sende han meldinger. Han kan også sende og motta talemeldinger. Klokken har en SOS funksjon, som gjør at han ved et tastetrykk ringer opp kontaktene som ligger lagret på klokken. Den har også innebygd GPS som er veldig praktisk. Tenker at det er en ekstra trygghet når vi er ute og reiser. I tillegg har klokken både skritteller/aktivitetsmåler, noe han selv synes er veldig kjekt å følge med på. Et ekstra pluss er at den også er vanntett! Xplora 3S har kamera, noe som er veldig stas! Og vi får med jevne mellomrom tilsendt når han er ute og leker. Og så har den skolemodus, så i skoletiden kan han ikke bruke den, da vi har valg å "sperre" den i et valgt tidsrom.

Og det beste? Der er ikke verken spill eller internet tilgjengelig!

Jeg tror at bruk av mobilklokken XPlora 3S gir barna en tryggere start i den digitale verdenen. Og for oss har det hvertfall vært helt rett! Ingen spørsmål om telefon lenger heller, så det er helt topp!

Jeg er så heldig å få dele en rabattkode med dere, om dette er noe dere ønsker til deres barn. Et kjempe godt julegavetips, spør du meg! Vi vurderer den faktisk til eldstemann også til jul, da den står på ønskelisten. Han har derimot en telefon, men den er veldig lite i bruk. Og han har den aldri med seg, de gangene vi ønsker å få tak i han hvertfall. Litt enklere med en klokke som er fast på handen. Han holder jo på å lære klokken også, så da er det jo en stor fordel!

Rabattkoden gir dere 1 mnd. fri bruk ved valg av 6 eller 12mnd. abonnement.

Koden er:

Ingerlise

Ved å trykke her kan du bruke den og bestille klokken.

Ellers selges de også hos Elkjøp og Komplett.


Aktive barn er glade barn! Jeg er overbevisst om at minnene man skaper sammen med barna er det de vil huske når de blir eldre. Og jeg tror det vil gjøre dem veldig mye bedre enn alle timene foran skjerm. Selv om jeg også skjønner at vi ikke kan ta helt avstand fra dagens teknologibruk, så kan vi begrense det! Og det er det vi som foreldre som må ta ansvar for. Det å være aktive utendørs, både med venner og oss voksne, tror jeg har veldig god innvirkning på barn.

Vi har iallfall en mye roligere og bedre hverdag sammen når det er lite skjermtid.


Så dette produktet er faktisk en anbefaling fra hjertet ❤

I håp om at det kanskje kan hjelpe til å gjøre en aldri så liten forskjell.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer