Happy days

Everyday life, Lifestyle

Bilde fra da jeg og Renate var i Stockholm. Skjorte fra Arv design.

Føler livet smiler om dagen!

Selv om det er ekstra travle dager nå, med tanke på konkurransen jeg er blitt en del av og at det nærmer seg siste innspurt på skole for sesongen.. Så er nok alt verdt det til slutt! Håper jeg! Ble mye reising også i høst. Og det merkes. I tillegg til alle Oslo-turene på skole, ble det både Stockholm, New York og nå Kristiansand. Begynner endelig å bli kvitt jetlag`en fra vi kom fra USA også nå, så det føles greit..

Reiser til Oslo igjen mandag og blir der hele uken. Da skal vi jobbe med case-oppgave på skolen, så det blir veldig spennende. Og litt skummelt også.. hehe.. Men det er vel en del av det? Uken etter er det Kristiansand som står for tur, med trendaften, og kåring av "Norges mest inspirerende instagrammer". Det blir nok kjempe gøy! Gleder meg til å treffe mange dyktige instagrammere, som jeg tidligere ikke har truffet. Så blir det selvfølgelig veldig spennende med kåring av finalistene! Kan fortsatt ikke helt forstå at jeg er en av de! Men det er selvfølgelig veldig, veldig gøy!

Det venter enda en Oslo-tur, før jeg kan lande helt. Og da er nok julerushet på salongen igang! Hehe.. Så det blir nok neppe kjedelig de nærmeste månedene!

Nå skal jeg jobbe litt med skole-arbeid, så er det jobb imorgen.

Ha en fin kveld alle sammen!

Om du synes jeg er en verdig finalist av "Norges mest inspirerende instagrammer" er jeg veldig takknemlig for din stemme! Det er mange dyktige konkurrenter, så jeg trenger alle stemmer jeg kan få 😘


FOR Å STEMME:

Send sms: MI 6 (husk mellomrom og store bokstaver) til tlf.nr: 03811

Ta gjerne turen innom instagram, om du ønsker å se mer av min lidenskap, nemlig interiør og design: @ingerliselille

💋

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer