DINING ROOM

Interior

Spisestuen er mye brukt hos oss. Har egentlig blitt et samlingssted for store og små. Både til frokost, middag, spill, tegning, lekser og forskjellig. Her koser vi oss sammen!

Liker godt atmosfæren vi har greid å skape her, med å kombinere materialer fra naturen, i kontrast med stilrene design stoler. I flere år har jeg egentlig valgt vekk duker på bordene, men plutselig var det gøy å bryte litt her, og synes det skapte et helt nytt uttrykk når jeg fikk den hvite lin-duken som en kontrast til det grove treverket.

Er veldig glad i å bryte det sort/hvite uttrykket med natur elementer, for å få et mykere og varmere uttrykk. Etter jeg byttet ut noen av de sorte rammene her, med eikerammer, synes jeg det ble et mye mer helhetlig uttrykk over hele spisestuen.

Jeg får mange spørsmål om skjell-lampen vår. Og den har følgt oss i mange år. Vi kjøpte den da vi bygde vår første bolig sammen, for over 8 år siden. Og jeg er akkurat like glad i den idag, som jeg var da den var ny. Veldig kjekt med sånne skatter!

Nå gledes det til helg! Ute plasker det ned..! Blæh!

God natta ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

idaindseth
idaindseth,
Hvor er dette teppet fra?😍
nouw.com/idaindseth
Ingerliselille
Ingerliselille,
Det er fra Riverstone =)
nouw.com/ingerliselille