Dette vil du ikke gå glipp av!

Interior, Everyday life, Lifestyle, Style

arv design

"Adele clutch"

//annonse

Arv Design lanserer nå sin aller første veske kolleksjon. Og ikke hvilke som helst vesker... De fineste skinn veskene, i deilig kvalitet og nydelige farger! Hver og en av de er handlaget i et lite verksted i Spania. På den måten har hver veske blitt et handverk som bærer fine verdier -renhet, kvalitet og komfort.

De er laget av italiensk cowhide, et skinn av høy kvalitet, med lang levetid. Cowhide er skinnet av storfe, der andre storfe blir slaktet kun for skinnet, er cowhide et biprodukt av matindustrien, der dyret blir slaktet for kjøttet. Arv har bevisst valgt å bruke cowhide til sine vesker, gjennom at det er et bærekraftig valg både for seg selv og sine kunder.

Imorgen lanseres den nye veske kolleksjonen til Arv på nettbutikken, og du kan klikke deg inn her, for å se de lekre nyhetene. Jeg var innom butikken tidligere i uken og fikk sett de live! Og jeg har for alvor fått meg noen favoritter allerede. "Viola Bucket bag" i sort lå under juletreet i år, og har vært brukt daglig siden. Anvendelig til det meste, og veldig fin størrelse. Jeg synes det er veldig praktisk med cross-over veske, så denne passet meg utmerket! I tillegg har jeg lagt min elsk på den gule clutchen "Adele". Den var kjempe fin i de andre fargene også, men den gule fargen var spesielt fin, spør du meg.

Inngangspartiet vårt. Både jakken, skjerfet og vesken du ser her er fra Arv Design.

Her kan dere se et litt større utvalg av hva dere finner i nettbutikken imorgen:

"Viola bucket bag"

"Adele handbag"

"Eva Crossbody"

De tre modellene du ser over her, finne nå i sort, rød og sennepsgul.

Ellers kommer det enda flere lekre modeller og nye farger utover våren, så anbefaler deg å følge med på nettbutikken deres, eller ta turen innom butikken deres i Storgata 4 i Ålesund.
De har også mange andre fine produkter, så det er verdt å sjekke ut!


Ha en nydelig kveld!
Nå er jeg klar for kino-date ❤​


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer