DAYS LIKE THESE

Everyday life

not feeling well...

Virkelig ikke glad for de dagene der kroppen ikke henger med! Har problemer med å godta at sånn er det innimellom! Og idag ble en sånn dag! Har stort sett vært sengeliggende siden jeg kom fra jobb. Har desverre vært noen av de dagene igjen i det siste... Nå burde jeg ha pakket, siden jeg reiser til Oslo imorgen. Men det har jeg bare måttet utsette. Så håper jeg formen er bedre imorgen, og at jeg kommer i mål med de tingene som må gjøres før jeg reiser.

I helgen skal jeg delta på #instatreff2017, som jeg har gledet meg til lenge. Her skal vi samles 55 sprudlende damer, på Saga Hotell. Og det er så mye spennende som skal skje iløpet av helgen. Arrangørene virker så engasjerte, og jeg er kjempe spent på opplegget! Interresange foredragsholdere, flere kurs, workshops og butikkbesøk er noe av det som står på programmet. Så dette tror jeg blir kjempe kjekt! Gleder meg til å treffe igjen et par damer jeg har blitt kjent med gjennom instagram, i tillegg til mange nye ansikter.

Om du ønsker å følge med på det som skjer i helgen, følg meg gjerne på instagram, hvor jeg kommer til å dele bilder på story´en min: @Ingerliselille


Og om du lurte, så er ikke bildet fra idag nei... Føler meg alt annet enn presentabel fremfor et kamera nå!

Håper du har en fin kveld ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer