Cozy corner

Interior

//annonse

Etter mye om, men, frem og tilbake har vi endelig fått på plass teppe under stuebordet. Til tider synes jeg det er greit å ikke ha teppe, da det er veldig praktisk med små barn. Og om sommeren liker jeg også ta bort teppene, så hele gulvet får nyte litt solglimt. Om man har parkett, som vi, vet man at det vil bli fargeforskjell der hvor man har tepper og ikke. Så derfor er det greit å "lufte" gulvet innimellom, så blir ikke fargeforskjellen så stor. Men nå var jeg veldig klar for teppe igjen!

Og en ting er hvertfall sikkert, og det er at sonene blir mye tydeligere når man bruker tepper. Og det blir veldig mye koseligere, rett og slett. Valgte et litt mørkt teppe her, for å skape litt mer kontraster, i tillegg til at jeg ønskte at teppe skulle være mørkere enn sofa´en. Var en liten stund redd det skulle bli for mørkt i dette hjørnet. Men det synes jeg faktisk gikk helt fint. Vi får jo inn så mye dagslys pga. de store vindusflatene i front.

Teppet er i samme serien som det vi har til spisestuen vår, modellen heter Rhonda, og fargen heter Grå. Fargen på det vi har med spiseplassen heter Sand. Og begge teppene er fra Kilands.
De har et enormt utvalg i tepper, i alle former og teksturer, nydelige skinn og mye annet spennende. Så det er verdt å ta turen innom der om man er på jakt etter nye tepper.


De firbeinte har også godkjent det nye teppet.

Jeg synes hvertfall sofahjørnet vårt ble veldig mye triveligere nå. Og det er jo så deilig med teppe! Og så er vi jo inne i en så koselig tid også nå, med masse levende lys, deilige farger og myke tekstiler. De fine putene jeg har i sofaen er av merket Fiber, og de finner du hos Multitrend. Jeg er så glad i julen jeg! Men i år har jeg ikke rukket å glede meg en gang... Og er på ingen måte i rute! Men jeg har bestemt meg for å prøve å ikke stresse. Det jeg rekker, det rekker jeg... Og det andre.. Ja, det blir som det blir! Jul blir det uansett, og jeg tenker at det viktigste er å kose seg sammen med sine nærmeste, og prøve å kjenne på roen. Vi startet med en av våre tradisjoner igår. Og det er å bake julemanner sammen, hele flokken. Så da var vi 7 stykker rundt kjøkkenøya, julemusikken spilte for fullt, og vi koset oss store og små! Litt leide ble vi også.. Men det er en del av pakka. Hehe...

Imorgen venter en hektisk dag på jobb, etterfulgt av julefest i kirka med "midtibror". Det gleder vi oss til! Alltid litt julestemning å hente når kirken er fullt opp med mange små Lucia-kledde skatter og nydelig barnekor. Siste julefest for Levi med barnehagen... Det er litt rart å tenke på. Heldigvis har vi en liten til, så vi er ikke helt ferdige enda. Onsdag er det Mika sin tur, og vi gleder oss til en koselig julefest i barnehagen også.

Nå har vi sett julekalender på barne-tv. Og ikveld etter kidsa har køyet, håper jeg at jeg kommer i mål med pakkene til julekalenderen til gutta. Som nevnt, ligger jeg litt etter.. Hehe.. Rakk bare å få opp første uka til 1.desemeber. Pytt pytt!

Ha en nydelig desember kveld 🌟

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

marieoma
marieoma,
gut så fint og koselig<3
nouw.com/marieoma
Ingerliselille
Ingerliselille,
Ahh.. Så kjekt å høre =) Tusen takk <3
nouw.com/ingerliselille
Beingaldiss
Beingaldiss,
Herlighet så fint !😍
nouw.com/beingaldiss
Ingerliselille
Ingerliselille,
Så kjekt du likte det! Tusen takk <3
nouw.com/ingerliselille