BUSY DAYS

Everyday life, Interior

the only neat corner

Litt travle tider om dagen! Egentlig burde jeg vell heller vist noen bilder av hvordan huset egentlig ser ut nå... Men jeg velger å legge fokus på sånn ca. det eneste ryddige hjørnet i huset. Og håper og tror at det kan være til litt mer inspirasjon enn rotet vårt! Hehe... Men til alle dere som lurer på om huset vårt til en hver tid er strøkent, det er det altså ikke! På noen måte...! Jeg liker å ha det ryddig rundt meg, men vi er en familie på seks, og det viser igjen... Og det skal det gjøre også! Men jeg bruker vanligvis å ha meg et lite rydde-raid etter kidsa er kommet i seng. Men slik som dagene er nå, er det ikke alltid det heller blir prioritert... Inngangspartiet vårt er jeg forresten godt fornøyd med! Og her greier vi å holde en viss orden. Ene og alene fordi vi ikke bruker denne inngangen selv! Hehe..

Kom hjem fra Oslo igår kveld. Idag har jeg og mini hatt "fri", men vi har hatt relativt mye å gjøre..! Vært ute og plantet litt i utekrukkene, så har det gått med noen timer til forberedelser til konfirmasjon som vi skal i til helgen. Litt kontor og litt ærender ellers.. Besøk har vi også hatt, noen som alltid er kjekt! Nå litt jobbing på data`n, før en tur på salongen så russen vår skal få klippe seg.

Imorgen er det jobb og kontaktmøte, så litt forberedelser til onsdagen, da jeg setter meg på flyet til Oslo igjen. Da skal jeg nemlig på skolebenken atter en gang! Har bestemt meg for å ta videre utdanning gjennom Norsk Interiørskole, så nå går jeg for å bli interiørdesigner! Tørr nesten ikke si det...! LItt skummelt... Samtidig veldig spennende!

Blir i Oslo til fredag. Lørdagen skal jeg hjelpe til litt til konfirmasjonen vi skal i. Veldig kjekt å få ta del både i planleggingen og pyntingen til den store dagen. Og hele søndagen går med til konfirmaten sin store dag. Det gleder vi oss til!

Det var den uken! Hehe... Litt roligere neste tror jeg 💦

Tror mai er en travel måned for mange! Så det er bare å stå på 😉


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Tinarodfjell
Tinarodfjell,
Leiligheten din :O damn!<3
nouw.com/tinarodfjell
Ingerliselille
Ingerliselille,
Hehe.. Vi bor faktisk i hus =) Men tusen takk <3
nouw.com/ingerliselille