Bryllupsevent

kähler design

//annonse

Forrige helg hadde jeg et par spennende jobber i Oslo.

Lørdag stylet jeg bryllupsbord for Kähler Design, i butikken deres i Hegdehaugsveien. De arrangerte bryllupsevent der. Og som mange av dere sikkert vet, er jeg veldig glad i borddekking. Så da jeg fikk denne henvendelsen, ble jeg kjempe glad. Såå utrolig gøy å få muligheten å style et bryllupsbord for Kähler ! Borddekkingen skal stå i fjorten dager, så om du er i området er det fortsatt mulighet å se den live.

Det var masse folk innom denne dagen, og jeg fikk så mange fine tilbakemeldinger på stylingen. Og det var veldig, veldig kjekt! Koset meg skikkelig med jobben.

Jeg fikk helt frie tøyler, og kunne gjøre akkurat som jeg ville. Bare velge og vrake blant alle deres lekre produkter. Og de har så utrolig mye fint, og noe for enhver smak. Virkelig! De har utrolig mange forskjellige serier. Og jeg for min del, oppdaget også litt nytt. Så det var ekstra gøy!

Jeg bestemte meg kjapt for at jeg i hovedsak ville dekke med Hammershøi serien. Den er så tidløs og fin, og kan passe de fleste stiler. Og det er en veldig stor serie, med utrolig mange forskjellige produkt. Og til bryllup synes jeg det er fint når det er litt cleant. Noe jeg synes det blir med hvitt. Valgte å kombinere det glass, for litt variasjon, men fortsatt bevare det rene uttrykket. Jeg ønsket også en liten touch av det rustikke. 

Takpryden ble pyntet med Hammershøi vaser i hvitt i forskjellige størrelser, og Omaggio glassvaser i blank og plomme. Litt hengende grønne planter for å ta igjen litt av det grønne jeg brukte på bordet. Jeg dekket med Hammershøi platte, stor tallerken, dyp tallerken og bon bonnier`en til slutt. Den pyntet jeg med grønne strå og magnolia blomst. Jeg var aldri i tvil om hvilken blomst jeg ville bruke til borddekkingen. Dette er min absolutte favoritt, og jeg ønsket litt rosa i stylingen, uten at det skulle bli for søtt. Da synes jeg denne tilførte akkurat det jeg ønsket. Grenene er jo så vakre i seg selv, og jeg ønsket litt av de naturlige tonene i borddekkingen.

Bestikket er også fra Hammershøi serien. Glassvasene dere ser er faktisk vannkarafler fra samme serie. Ellers brukte jeg også lysestaker i forskjellige varianter, kakefat og tekanne fra Hammershøi. I tillegg til noen glass lysestaker fra Omaggio.

Som dere ser har jeg brukt lin servietter i natur, kombinert med hvit linduk. Dette synes jeg selv er veldig dekorativt. Og serviettene kan brukes på utallige måter. Navnelappene har jeg skrevet selv på kàlkerpapir og knytt rundt linserviettene med hamp.

Hva synes du?

Jeg håper du også fant stylingen inspirerende. Om ikke du skal gifte deg, er her jo mange idéer man man hente å sette sammen til en helt annen anledning.

Med ønske om en ny, fin uke 🌸

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

jgl
jgl,
Så utrolig fint 😍
nouw.com/jgl