BLOG EVENT

Everyday life, Lifestyle

nouw - oslo

Igår kveld var jeg så heldig å få ta del i en blogg event, i regi av Nouw. Den første for min del. Og det var veldig hyggelig! Kjekt å få treffe ansiktene bak de man har snakket med i Nouw, og veldig hyggelig å treffe så mange bkoggere. Mange var for meg helt nye, noen kjente jeg selvfølgelig igjen. Siden jeg selv er veldig fersk, kjenner jeg ikke til så mange ennå. Så for meg var det ekstra kjekt å treffe andre som driver med det samme!

Ettermiddagen startet med drinker og mingling på Aker Brygge, en koselig plass som heter Restaurant Louise. Så et lite foredrag med de dyktige damene fra Nouw, @tessb . @elinskoglund og @karolinesmadal , da fikk vi servert nydelig frukt og drikke. Så var det middag på Albert Bistro, der sto det nydelig fingermat på meny`en og deilig dessert.

Kvelden avsluttet vi med et glass vin på en uterestaurant faktisk

Teamet bak eventen: @tessb @karolinesmadal @elinskoglund

Kjenner det er veldig deilig å vær en del av et "team", og få muligheten å treffe andre, både bloggere og de som står bak dette. Da har man muligheten å spør andre om råd, utveksle erfaringer, bli inspirert på en litt annen måte og man blir selvfølgelig bedre kjent med folk.


Noen nye bekjentskaper, til venstre @ninasandbech og @Ingridbjugan til høgre.

Her sammen med @lineleknesund

Jeg hadde hvertfall en kjempe fin kveld (selv om ikke formen var helt på topp)! Og kjenner jeg gleder meg veldig til fortsettelsen!


Kvelden avsluttet vi med et glass vin, på en uterestaurant faktisk.

Bildene her er tatt av Annie Hyrefeldt.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

karolinesmadal
karolinesmadal,
Så koselig! Takk for kvelden <3
nouw.com/karolinesmadal