BEDROOM DETAILS

Interior

Litt detaljer fra soverommet vårt. Her er fargepaletten litt mørkere enn ellers i huset. Og det liker jeg egentlig veldig godt! Planlegger fremdeles litt endringer her, som jeg har nevnt tidligere, men tiden har bare ikke strukket til siste måneden. Her skal jeg nemlig frem med malerkosten, så det kan bli spennende.

Har derimot noe nytt på plass da, og det er dette rålekre sengeteppet! Det falt jeg pladask for første gangen jeg så det! Og dere skjønner kanskje hvorfor? Synest det er såå fint 😍 Det er i velour og fra merket AYTM. Du får kjøpt det hos Moodings. Om du ikke allerede har oppdaget den fine nettbutikken, er det virkelig vært å ta turen innom. For her er det myye fint 👌 Nattbordene vår får jeg også litt spørsmål om, de er fra merket Annelinde.dk, og de finner du også hos Moodings .

Ellers har vi faktisk flis på gulvet på soverommet også. Det har vi valgt på grunn av helhetuttrykket vi ønsket avdelingen vår skulle gi. Med å velge flis som har tre imitasjon, er det faktisk mange som ikke tror dette er flis. Det er litt artig! Vi er veldig fornøyd med valget av gulv, og synes det er kjekt med noe litt annerledes enn det vi ellers har i huset. Det tilfører uten tvil mer varme til et ellers litt kaldt og lyst rom. Sammen med eikedetaljer som vi har valgt på lamper og møbler, føler jeg at det blir en veldig fin harmoni i rommet.

Idag er jeg trett og sliten... så gleder meg til å lande her om ikke så mange timene 🙌

Ønsker deg en kjempe fin tirsdagskveld!


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Ellinor,
Wow, så lekkert!!! Interiør er egentlig bare noe jeg får til på barnerommet føler jeg, hehe 😊 Misunner deg der 😉
spesiellinor.no