BACK TO THE 70`s

Everyday life, Style, Hair & beauty

for en kveld!

Som jeg nevnte igår, var vi i 70 talls party! Og for en kveld!! Her var det mye kreative bekledninger.
Veldig lenge siden jeg har vært på en temafest. Ofte tenker man at det er litt pes... Men gud så gøy når man er litt forberedt! Og det var så gøy å se at alle hadde lagt så mye i det! Masse kule klær og frisyrer! Og ikke minst et supert fint pyntet lokale, så man fikk virkelig den rette stemningen! Musikk, og... you name it! 70 tallet hadde mye å by på!

Har fått mange spørsmål om kjolen min. Og den er original 70 talls. Fant den på Uff i Oslo. Så kanskje ikke noe som er veldig lett å oppdrive...? Men jeg elsker den! Og tror nok ikke det er siste gangen jeg bruker den, for å si det sånn!


70 års jubilantene!

Som dere ser ble det gaaanske så gøy etterhvert!

Kvelden avsluttet vi på Thon Hotel Fosnavåg 👌

Da hadde vi gå-avstand når vi skulle hjem. Og vi kunne sove lenge idag! I tillegg til å nyte en god frokost (hvertfall noen av oss...). Og legge oss igjen etterpå! Luksus! Av og til er det faktisk enklere å gjør det sånn, enn å plassere vekk 3 små. Vi er heldig som har Julie da, som er så flink å stille opp når vi trenger det! De to eldste synes jo det er stor stas å få overnatte vekke, så de var så heldig å få det inatt.

Hotellet med de beste sengene og sengesett 👌

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer