Alle kaffe-elskere, se hit!!

Interior, Lifestyle

nespresso

//annonse

Visste du at Nespresso har lansert et helt nytt kaffi system? Vertuo lager ferskbrygget kaffi med en delikat krem, i fem forskjellige størrelser. Og det bare med et trykk! Jeg er så heldig å ha fått testet maskinen. Var på hovedkontoret til Nespresso forrige uke og fikk presentert den nye Vertuo. Og det har blitt mye kaffi-drikking siden, for å si det sånn. Jeg er kanskje litt mer en middels glad i kaffi, og dette systemet her passer meg utmerket!

Maskinen jeg har heter Vertuo Plus og er hel automatisk. Den innovative bryggeteknologien Centrifusion™ roterer kapselen opptil 7000 ganger i minuttet, som sikrer en ideell blanding av malt kaffe og vann, og frigjøringen av kaffens aromaer og smaksnyanser blir helt perfekt! Hver kaffekapsel har en strekkode som maskinen gjenkjenner. På den måten blir rotasjonshastighet, vannmengde, temperatur, koppstørrelse og mengde crema tilpasset hver enkelt kopp kaffi. Det nye i forbindelse med denne maskinen er at Nespresso nå tilbyr den store koppen med sort kaffi! Så på denne maskinen får du hele spekteret, fra espresso til virkelig store kopper.

En annen ting som er veldig fint er at Nespresso har lagt til rette for at kaffekapslene og kaffigruten blir resirkulert, så det er faktisk miljøvennlig. De gir deg graits resirkuleringspose som du enten kan levere fra deg i butikk eller sende med postmannen -om du bestiller kaffe`n hjem på døra. Gruten leveres til Norsk Matretur og aluminiumen går til Norsk Gjenvinning.

Vertuo-systemet tilbyr deg et stort utvagt kaffevarianter, i 5 ulike koppstørrelser, og 23 forskjellige smaker. Hver eneste smak er unik og har sin egen intensitet og aroma. Så her er virkelig noe for enhver smak. Om man foretrekker espresso, eller en "vanlig" stor kopp kaffe, eller kanskje en variant med en touch av hasselnøtt smak? Jeg har allerede fått noen favoritter: Fortado, Arondio og Aforazio i "Gran Lungo" varianten, og Melozio i "Mug" varianten.

Nespresso har også eksklusive velkomsttilbud som er verdt å sjekke ut. Jeg er hvertfall blitt oppriktig glad i kaffe`n, og synes det var kjekt med noen nye freshe smaker. Så dette systemet anbefales på det varmeste.

Og med det tar jeg helg! Ønsker deg en fin en ❤

Klem fra en kaffi-glad Sunnmøring!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer