Advent er rett rundt hjørnet

InteriorIn cooperation with Kremmerhuset

Tenk, nå er den magiske høytiden her! Og for min del, gleder jeg meg like mye tror jeg nå, som jeg gjorde da jeg var barn, Det er noe helt spesielt med denne tiden. Og etter man fikk barn selv er det om mulig -enda mer koselig. Så her i hus er vi igang med pyntingen allerede. Det har blitt en tradisjon at vi begynner pyntingen til min bursdag, som er 28.november. Da bruker vi å ha selskap, og jeg synes det er koselig å starte julen da. Og det er jo ofte rundt 1.søndag i advent.. Så noen dager til eller fra spiller ingen stor rolle.

Adventsstaken er ny i år. Trefatet og lysestaken fant jeg hos Kremmerhuset Her har jeg tilført mose, granbar og kongler. Elsker størrelsen på fatet, at det er så stort. Her kan man selvfølgelig variere med pynten. Julekuler hadde nok også tatt seg fint ut her. Julestjerner får jeg aldri nok av, så det ble et par nye i år også. Stjerner er jul for meg! Og her som vi har det så høyt under taket, passet det perfekt med en på 100cm -so den sorte. Og det ble med en gang litt lunere når jeg fikk opp den burgunder med gulldetaljer også.

Men juletreet må vente til nærmere julaften, da vi alltid har ekte juletre. En tradisjon jeg håper vi får holde på for evig tid. Lukten av det er bare så nydelig, og med naturen som største inspirasjonskilde -er det veldig viktig for meg.

Jeg bruker mye av naturen ellers også når jeg pynter til jul.. Alltid en tur eller to-tre i skogen for å finne naturens egen julepynt -som mose, granbar, kongler, nøtter, kastanjer, lerk, kristtorn, einer o.m.

Men litt ny julepynt har det blitt i år. Og jeg tenkte jeg ville vise dere litt av det. En av de store trendene i år er jo burgunder, en variant av den dype røde. Tidligere hadde vi alltid rød jul, men etter vi bygget hus og flyttet til Leinane har jeg ikke fått til det på samme måten. Det var da den "naturlige" julen gjorde sin inntreden med oss.

I år har jeg derimot valgt å tilføye litt av det dype røde, som jeg synes skaper en veldig fin varme og litt ekstra julestemning. Jeg har vært innom Kremmerhuset og blitt kjempe inspirert. En nydelig julebutikk, med et kjempe stort utvalg! Så her ble det en del nye julekuler i burgunder -kobinert med de gylne og gull. Gull hører veldig julen til i vårt hjem, og i mitt hode. Det skaper en koselig og fin stemning. Og jeg bruker julekuler mange andre steder enn bare i treet. De er så dekorative, og lett å flytte hit og dit. I år har vi tilført noen på adventskalenderen til barna, jeg har hengt noen i lampen over spisebordet, et eget lysfat med julekuler, og ellers litt på hyller og fat rundt omkring. Jeg er også veldig glad i borddekking, og det er også en plass hvor jeg føler det naturlig å bruke julekuler. Her kan dere se en juledekking jeg har gjort.

Synes også de fine gavepakningene i gull fra kremmerhuset var veldig lekre, så gleder meg til å pakke inn gaver i desse. Og i år har også jeg fått (les; kjøpt meg selv) egen julekalender. Det er lenge siden sist! Så kon tro jeg gleder meg ekstra til 1.desember i år. Den fine lysestaken i gull er allerede blitt en stor favoritt, og gjør seg veldig godt på hyllen sammen med peisen. Det deilige pleddet blir nok en favoritt både fremfor kalenderen og tv`en. DIgger det grove strikket!

Et lite tips fra meg er at du denne uken får:

-30% på alle adventsstaker, lysfat, kalendere og papirstjerner hos Kremmerhuset, om du er medlem i kundeklubben. Trykk her for å komme direkte til nettbutikken.

Så håper jeg du fant litt inspirasjon i min forjul. Jeg kommer till å dele mer bilder av vårt julepyntede hjem om ikke veldig lenge. Ønsker deg en kjempe fin start på adventstiden.

Små og store gleder seg ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer