A touch of Christmas

Interior, Tablesetting

//annonse

Igår hadde vi julebord med jobben. Og det hadde vi hjemme hos oss.

Vinteren kom litt brått på meg i år, og det av vi nærmer oss så kjapt desember, føles veldig rart... Så da jeg skulle dekke bordet igår, hadde jeg ingen form for jule-følelse. Men følte alikavell at det måtte være en liten touch av jul, siden det var julebord. Så da ble dette resultatet! Fant frem dekketallerkener i gull og julekuler i gull og hvitt, fra Kähler (de finner du nå på tilbud hos Multitrend). I tillegg hadde jeg kjøpt inn litt nytt grønt til å ha i de fine vasene fra Christiania Glasmagasin . Så hadde jeg litt kongler liggende, og lysestaker i gull. Det enkle Sense-serviset synes jeg passet godt til desse detaljene synes jeg. Når jeg da bare fikk på julemusikken, fikk jeg faktisk en aldri så liten følelse av at vi nærmer oss julen. Selv om jeg ikke er helt klar for å pynte til jul ennå.

Men vi hadde det hvertfall veldig koselig igår! Og vi spiste nydelig god julemat, levert av "Marianne & Hallbjørn Catering". Til alle lokale rundt omkring her, anbefaler jeg dere virkelig å teste ut maten deres!! De har så utrolig mye godt og spennende på meny`en! Fikk den levert på døra, og servert i fine former! Det er litt ekstra stas, når man bestiller catering..

Og så er vi en så utrolig fin gjeng på jobb, og det er så trivelig å samles utenom jobb også! Vi har det veldig gøy sammen! Igår hadde vi med våre bedre halvdeler også, så da ble det jo en hel gjeng! Gleder meg allerede til neste gang!!


Så kjekt med nytt servise, glass og bestikk nå før vi går inn i jule-sesongen. Da er det jo eksta gøy med borddekking! Og når det er såpass enkelt som dette i design, kan det brukes på utallige måter, til alle sesonger og anledninger. Både serviset, glass, bestikk og vasene på bildene her er fra Christina Glasmagasin . De har kampanje på -30% på hele nettbutikken ut dagen i dag. Bare et lite tips..!

Nå har jeg pakket kofferten, og er klar for å reise til Oslo igjen imorgen. Skal ha praksis på skolen hele uken. Og snart kan jeg tittelere meg som interiørdesigner! Det blir veldig gøy!

Mamma blir også med til Oslo denne uken, så det er ekstra stas! Da blir det nok både litt julegaveshopping.og litt mer kafé-besøk og kos, enn når jeg er der alene. Så det gleder jeg meg til! Og kanskje kommer det enda litt mer julestemning iløpet av uken, da jeg regner med det er full jul i alle gater og butikker i Oslo.

Et lite tips på tampen her, er at Multitrend har tyvstartet Black Week salget, med masse fine Kähler produkter på tilbud! Anbefaler dere å sjekke ut nettbutikken, de har masse fint!

Med ønske om en kjempe fin ukestart!
Klem fra meg 😘

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer